новини и събития

Деца учат с радост по метода на сугестопедията

Във „Вихровения” децата са част от красива приказна атмосфера, която ги  предразполага да се отпуснат и да възприемат поднесената информация с желание и лекота. Концентрацията и мотивацията за учене е увеличена многократно чрез класическа музика и изкуство, които са безспорен съюзник в творческото възпитание.

Ние се раждаме откриватели и изследователи. Любопитството и желанието за знания ни съпровождат през целия ни живот. Когато сме деца имаме нужда от свобода и любов, за да намерим и развием своите уникални качества. Нужни са ни спокойствие и вяра, за да усетим неповторимите си умения и да се радваме на успехите си.

Преподавателите от „Вихровения” се потапят в светана децата, за да бъдат максимално близо до техните индивидуалности. Под формата на театър и игра те поднасят с нежност, подкрепа и любов всяка от дейностите, която в училище изглежда страшна и неразбираема. Трансформират представата на децата за ученето. Трудното и нежелано задължение е преобразено в творчески процес, чийто краен резултат е удоволствие от постигането на знания.

Учителите на „Вихровения” работят с желание и грижа, за да създадат любов към знанието и да превърнат ученето в радост от откриването на непознатите и чудни неща в света.

За децата в център „Вихровения” светът на знанието е приказен, писането на домашни е игра, учението е вдъхновение, денят е пълен с музика, а детството е свобода! 

Сугестопедичният метод на обучение е създаден от проф.д-р Георги Лозанов още през 70-те години. Учителите от детската заниималня с английски език на център „Вихровения” подпомагат ученето чрез специфичните техники на сугестопедията като премахват напрежението и умората на децата по време на учебния процес. Основна цел е придобиването на знания в състояние на радост и спокойствие. Чрез сугестопедията без натиск и свръхконтрол децата усвояват с лекота огромни по обем знания. ЮНЕСКО го определя като „по-висша методика на обучение за много предмети и много групи обучаеми”.

За повече информация:

 http://mediaedu.bg/ezikov-centar/sugestopedia/

https://www.facebook.com/vihrovenia

тел. 0886786036

 
Програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари незабравим летен ден

По случай края на учебната година програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари на 30 ...още

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft