новини и събития

01
Юни
Детска радост за децата

В Програмата тачим Деня на детето най-малко по две причини – първо, понеже вярваме, че във всеки от нас все още се спотайва по един безгрижен хлапак и второ – защото страшно ни допада начина, по който малките хора откриват и възприемат света. Точно заради това отбелязваме празника грандиозно и шумно с ЕСКИНО – 4-часово забавление за деца и родители на партера в Bulgaria Mall и специалното участие на Гери Турийска (с нейната Пощенска кутия за детски приказки), Силвия Лулчева (и оперната приказка Вълшебната флейта) плюс суинг дивите Sentimental Swingers и Lindy Hop.

Събитията
Купонът започва под шапката на нашия детски блог KIDS Програмата на 1 юни точно в 12:00 и ще се вихри чак до 15:30 с куп изненади и награди за най-изобретателните участници. Разбира се, всички хлапета са добре дошли на минифестивала, но на тези между 5 и 10 години най-силно препоръчваме четенето на чудесната книга Приказка за Вълшебната флейта, придружена от диск с музикални извадки от едноименната опера на Моцарт и с фантастичните илюстрации на Пенко Гелев.

Малко по-големите (от 8 до 12 години) са поканени да се включат в детското издание на Пощенската кутия за приказки, събираща авторски текстове, написани от малчугани, които ще бъдат прочетени от Драго Симеонов, Ахинора, Мая Бежанска и още куп популярни личности.

Подозираме, че сред учениците на възраст между 7 и 15 години най-голям интерес ще предизвика появата на екстравагантните дами от Sentimental Swingers, които ще ги въведат в тънкостите на суинг културата с няколко от емблематичните си парчета и с открит урок в същия танцувален стил, организиран съвместно с танцьорите на Lindy Hop.

За една добра кауза
По традиция благотворителността ще присъства и в настоящата инициатива на KIDS Програмата. Съвместно с момичетата от Sentimental Swingers решихме да направим празника на група малчугани от домове за отглеждане и възпитание на деца, лишени от родителска грижа малко по-специален и ги поканихме за почетни гости на забавния маратон.

за деца от 5 до 12 години

1 юни, неделя, Bulgaria Mall (бул България 69)

вход свободен

Източник: kids.programata.bg

 
Програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари незабравим летен ден

По случай края на учебната година програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари на 30 ...още

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft