новини и събития

15
Март
Детска актьорска школа към МОНТФИЗ

Детската актьорска школа на МОНТФИЗ е подходяща за всички деца, които искат качествено да се занимават с актьорско майсторство и театър.

Тя е подходяща за всички, които са избрали актьорското майсторство и театъра като допълнителна форма на обучение, допълваща, доразвиваща и дообогатяваща техните личностни качества, умения, познания, обща култура и интереси.

Детската актьорска школа на МОНТФИЗ е прекрасна възможност децата да вложат част от своята неизчерпаема енергия в развитието на собствената си личност и потенциал, защото заниманията с актьорско майсторство ще развият тяхното въображение, творческо мислене, ще разширят тяхната обща култура, ще провокират интереса им към четенето, ще ги научат по-свободно и с различни средства да изразяват себе си, ще ги направят по-убедителни и целеустремени, ще подпомогнат развитието на тяхното творческо самочувствие и лидерски качества, ще ги научат на работа в партньорство и в екип, ще развият тяхната физика, ритмичност и музикалност, техните гласово-говорни данни, ще възпитат в тях усет и вкус към естетичното и красивото в театъра и в изкуството и не на последно място - ще канализират тяхната енергия в процес на творческо създаване и себеизява.

ПРИЕМ: Прослушване. За прослушването кандидатите трябва да подготвят един материал по избор: откъс от приказка, стихотворение, монолог от детска пиеса или басня. Прослушването ще се проведе на 15 март 2014 г. (събота). Задължително е предварителното записване на тел. 089 911 82 52 до 13 март 2014 г.

ОБУЧЕНИЕ: Основното обучение в Детската актьорска школа на Школи МОНТФИЗ включва четири модула с обща продължителност 19 месеца (380 академични часа). Първият модул е с продължителност 4 месеца, а следващите три модула са с продължителност по 5 месеца. В края на всеки модул се осъществява среща на курсистите с публика - под формата на продукция от сценични упражнения и задачи (първи модул), продукция от етюди и стихотворения (втори модул), откъси от детски пиеси и/или приказки (трети модул) и детска пиеса (четвърти модул).

След успешно завършване на всеки модул на обучение завършилите получават сертификат.

След успешно завършване на основните четири модула курсистите имат възможността да се включат в Майсторските класове на Детските актьорски школи на МОНТФИЗ.

ГРАФИК НА РЕПЕТИЦИИТЕ:
Възрастова граница: 5-8 години
Репетициите се провеждат всяка събота и неделя от 11:00 до 13:00 часа в Модерен театър.

Художествен ръководител: Йоана Гладнишка
Асистент-преподаватели: Петя Бойчева, Мариана Бонева, Диана Милушева, Георги Грозев

Възрастова граница: 9-13 години
Репетициите се провеждат всяка неделя от 13:30 до 17:30 часа в Танцов център МОНТФИЗ (София, Зона Б5, ъгъла на ул. "Партений Нишавски" и ул. "Българска Морава", Бизнес Център "Блу Палас", ет. 2 - вижте на картата).

Художествен ръководител: Диана Милушева
Асистент-преподаватели: Петя Бойчева, Мариана Бонева, Йоана Гладнишка, Георги Грозев

Всеки месец се провеждат общо осем занятия. Всяко занятие е с продължителност по два и половина академични часа.

Всяка от групите взема месечно по 20 академични часа.

 
Програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари незабравим летен ден

По случай края на учебната година програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари на 30 ...още

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft