новини и събития

15
Юни
Да кажем W-O-W

    Между 15 – 17 юни Интер Експо Център София ще се превърне в мечтано място за всяка жена

В средата на юни Интер Експо Център – София ще е домакин на първото по рода си интерактивно събитие в България - W-O-W! Абревиатура на World Of Women, W-O-W е замислено  като много атрактивно и мащабно шоу – с изложбени площи, демонстрации и богата съпътстваща програма – тестове, индивидуални консултации, семинари, обучения, workshops.  Организирано от IEC, Expo Events и ASK PR & Advertising с мисъл за жената, ориентирано към мислите, интересите и желанията й.
Не изложение, а приключение!

Всички посетители ще могат да се разходят в импровизирания парк – специално декориран от бутиковата компания Top Flowers, да покарат колело по вело алеите, да потренират в спортната зала и да се възползват от индивидуалните консултации за здравословен начин на живот и спорт от специалистите на HappyBody.eu, ще бъдат демонстриранипрактики за хелтиливинг от Fine Line

Работилница за декоративни изделия, играчки и елементи от дървои стъкло, ръчно изработване на бижута с използвани естествени цветя - прясно откъснати и обвити в акрилна смола – това ще са само част от интересните workshopsпрограми към W-O-W.
Присъщо за света на жените, много силно ще е присъствието на емблематични компании от козметичния бранш – минерален грим (Bellapierre Cosmetics),  чешка натурална билкова козметика (RYOR),  шипково масло - балансирана комбинация от студено пресовани масла и витамини(ускорява енергийното възстановяване след тежки физически натоварвания), уникален ритуал за терапии на лице и тяло, извършени в среда с 99,995% чист въздух (Natura Bisse Barcelona).Стремежът на една жена да е перфектна на всички фронтове заслужава наистина поклон. Тя е любима, майка, бизнес дама, домакиня, независима и изключителна!

В тон със все по-засиления интерес към природосъобразния начин на живот,  W-O-W ще ни въведе тайните в областта на храненето и диетичните продукти (NATURHOUSE)и ще станем свидетели на създаването на три уникални хляба: безглутенов хляб с ориз, соя, просо, киноа, нахут, елда, чия, слънчоглед и ленено семе (MELETO). Традициите също няма да бъдат забравени - българска кухня от пиринския край ще се приготвя на място в специалната импровизирана механа (MOLERITE). Ще проследим изкуството на създаване на бутикови торти и захарни фигури.

Важен акцент в W-O-W ще са БЕЗПЛАТНИТЕ изследвания за наднормено тегло, диабет тип 2 и метаболитен синдром, които НПА ще провежда за втори път в Интер Експо Център София, както и демонстрации на съвременни препарати за терапия на екзеви и хемороиди, базирани на натурални растителни екстракти (Леге Артис Вита).

За домът, за градината, за душата и за мечтите – W-O-W ще се превърне в истински празник! Детски кът ще очаква малчуганите докато майките им се забавляват, а бащите със сигурност няма да скучаят разглеждайки последните модели автомобили, които ще бъдат изложени по време на събитието.

За първи път представяния пред публика ще направят талантите от британската уикенд академия за сценични изкуства създадена от легендарния Сър Пол Макартни (LIPA 4:19), а представяне на първата си книга ще направи известният коафьор, завършил обучение в Академията на "Schwarzkopf" във Виена, стилистът, на който се доверяват най-големите имена в българския шоу бизнес - Жоро Петков.

Повече на www.w-o-w.bg

 
Програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари незабравим летен ден

По случай края на учебната година програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари на 30 ...още

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft