новини и събития

Група DA Clique станаха вицебалкански шампиони по Хип-хоп в две категории

За четвърта поредна година група DA Clique замина за Гърция, за да премери сили с различни по народност хип-хоп отбори на престижния Balkan Dance Festival и за четвърта поредна година младежите се връщат с отличие. При това този път цели 2: Второ място в категория "Хип-хоп 7-12 години" и второ място в категория "Хип-хоп 12-17 години". Хореографите на групата споделиха с нас: „За съжаление тази година ние не успяхме да отидем поради ангажименти по други участия, но изпратихме нашите малки и големи танцьори. Много сме горди от постижението им и им пожелаваме да вървят все по-нагоре и напред, а ние ще бъдем редом до тях във всяко едно препятствие и във всеки един хубав момент. Ще им помагаме да се изправят, когато паднат и ще ги сваляме на земята, когато се възгордеят прекалено много!" Ето и няколко неща които споделиха с нас Денис Пейчев и Ива Станимирова-ръководителите, които отговаряха за мира, спокойствието и страхотното преживяване на малчуганите и тийнейджърите по време на пътуването и престоя им в Гърция.

Ива: „Още от самото пътуване беше емоционално и тръпката се усилваше все едно, че аз трябва да се състезавам. Имаме едни малки, сладки танцьори, които ме накараха да се гордея, че съм част от този екип. Пожелавам на целия състав да не спира да развива таланта си, защото вие сте такива-таланти. Вярвайте в себе си и се обичайте като семейство, защото спомените и приятелите остават завинаги, останалото е преходно!"
Денис: „Бих описал Balkan Dance Festival 2015 като едно „малко"-„голямо" предизвикателство, което приех на драго сърце. Винаги съм смятал, че за да постигнеш успех трябва да имаш цел и план как да стане това. Смея да твърдя, че когато видях някои от гръцките отбори се притесних но въпреки това не спирах да надъхвам отбора ни! Тези деца показаха на гръцката публика, на родителите които бяха редом с нас и на всички вас, които ще видите клипа, на какво сме способни и защо се прекарват толкова часове в залите! И да за това ни възнаградиха подобаващо! Искам да се обърна към всички хора, които бяха с нас в Гърция тези дни. Благодаря Ви от все сърце за това, че бяхте толкова послушни и не създавахте никакви проблеми. Благодаря Ви, че сте толкова всеотдайни танцьори и единствения съвет, който мога да ви дам е : Бъдете все по-сплотени, защото сме...някой го наричат отбор, други crew, трети колектив, четвърти състав...а аз го наричам с най-простичката думичка – СЕМЕЙСТВО!"

Източник: www.artualno.info
 
Програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари незабравим летен ден

По случай края на учебната година програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари на 30 ...още

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

© 2019 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft