новини и събития

Галактически пътешествия за децата на Варна
Серии от модулни уъркшопи се провеждат периодично в откритите пространства около Обсерватория и Пранетариум “Николай Коперник” – Варна. Творческите образователни работилници са на тема Космос и използват принципите на колаборативния театър ‘divising’.  През следващите няколко месеца деца между 5 и 12 години ще имат възможност да се докоснат до магията на театъра, да усвоят импровизационни техники, да изработят макети на непознати и далечни съзвездия, да направят ‘street art’ изложба и покажат таланта си в импровизирано представление “Галактически пътешествия”.
Уъркошопите са съпътстваща част от проекта “Интерактивно дигитално куклено представление в Обсерватория Варна “Джуджи в Космоса”, осъществен от Сдружение “Наш Свят” с подкрепата на Община Варна, “Варна-територия на творчеството”.
Децата на Варна имат възможността напълно безплатно да се включат в модулните уъркшопи. Техните родители ще могат да ги запишат чрез сайта на неправителствената организация: http://www.ourworldcenter.com.
Към настоящия момент творческият екип на интерактивното дигитално театрално представление за деца “Джуджи в Космоса” е в продукция, чиято премиера е насрочена за дните около Празника на Варна. Актрисите Ива Панева и Маргарита Хлебарова, аниматорите, куклени майстори и останалата част от екипа се стремят да реализират един съвременен синтетичен продукт, който съответства на новите детски естетически вкусове.
 
Източник: barometar.net
 
Програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари незабравим летен ден

По случай края на учебната година програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари на 30 ...още

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft