новини и събития

Български музиканти участват в международен проект

Италианският лейбъл Renilin Music Label сключи договор с The Music Umbrella (USA) и Ask Management (UK) за съвместни реализация на глобални музикални проекти. Първият артист, който ще представят на световния пазар е Алесия Д Андреа, а успоредно с нейните изяви, компаниите ще работят заедно с българските изпълнители Любо Киров и IVE.

В момента Алесия Д‘Андреа работи усилено върху новия си албум, който ще бъде издаден в близките месеци. Алесия е гостувала в страната за заснемането на парчето й “The Flight”, като е участвала и в проекта на Teren Music “Share&Inspire” за запознаване на деца в неравностойно положение в България с творчеството на известни музиканти. Българските фенове свързват италианската певица предимно с дуетното парче “Tonight” с Любо Киров (Те). Двамата продължават да работят заедно и върху други проекти, с които обещават да изненадат почитателите си.

Другият български музикант, който ще е част от проекта е талантливата певица Ивелина Колаксъзова или, както я познава публиката – IVE. Нейният сингъл "Sunlight" оглави италианските класации за поп и днес музика. Младата певица спечели и  Eurodanceweb Awards 2012, където се състезаваше за вниманието на феновете заедно с музиканти от 42 страни.
„Новината за участието ми в международен проект с такава значимост е голямо признание. Винаги съм искала да работя съвместно с успешни български и чуждестранни изпълнители за създаването на качествен продукт и да надграждам способностите си като певица“, сподели IVE.
В момента младата изпълнителка работи върху нов сингъл, който ще се реализира през зимата на 2013 г. В музиката си IVE залага на поп-денс ритъма, като се вдъхновява от характерното за 90-те години звучене. IVE работи с Renilin от 2009 г., когато представи първия си съвместен проект с компанията - песента Ready for Love. Сингълът беше сред фаворитите на финала на „Българската песен за Евровизия 2009" .
Италианската компанията е участвала и в много други международни проекти с музиканти от Англия, САЩ, Полша, Ирландия, Пакистан, Германия и България. Лейбълът се съсредоточава върху откриването и развитието на млади таланти. Управителят на Renilin, Антонио Нотаро обещава, че от тази година компанията ще подпомага и музиканти, особено китаристи, които искат да се развиват на международната сцена и да разширяват възможностите си.

Американският лейбъл в сдружението (The Music Umbrella) има 33-годишна история в сферата на издаванетго, лицензирнето и консултирането на музиканти, като компанията е работила със световни величия като  The Who, AC DC, Barry White, Wynonna Judd, the Oak Ridge Boys, Janet Jackson и др.

 
Програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари незабравим летен ден

По случай края на учебната година програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари на 30 ...още

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

© 2021 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft