новини и събития

28
Октомври
Благотворителен хепънинг - част от инициативата Книги спасяват живот

На 27 октомври Къщата за четящи хлапета ви кани отново на благотворителен хепънинг, който организира като част от инициативата за набиране на средства за тежко болни деца в с. Сладък кладенец. Желаещите да се включат могат да дарят или закупят книга на символична стойност в книжарницата на Къщата за четящи хлапета в седмицата преди 1 ноември – Ден на народните будители (27 октомври – 3 ноември). Събраните средства ще бъдат дарени за рехабилитация на болни деца от детския дом.

На 27 октомври организаторите са подготвили забавен детски празник, по време на който малчуганите ще се занимават с нещо любимо – сами ще майсторят вкусни лакомства. В продължение на час и половина малките доброволци, включили се в кампанията, ще влязат в ролята на главни готвачи и ще приготвят кулинарни вълшебства с помощта на Руми Попова – автор на популярния кулинарен блог Something…. Всеки който желае може лично да донесе и почерпи с вкусен домашен продукт.

Освен чрез книги, по време на тази втора благотворителна акция, средства ще бъдат набирани и чрез благотворителна фотосесия с Изабел Басмаджиян. В сесията можете да се включите в периода на кампанията от 27 октомври до 3 ноември след предварително записване на isabel.basmadjian@gmail.com.

Мястото, на което ще се случва всичко това, е Къщата за четящи хлапета на ул. “Арх. Йордан Миланов” 4 (до пл. Журналист). За въпроси и допълнително информация – mail@prikazkabezkrai.com или 0897 622 611.

 
Програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари незабравим летен ден

По случай края на учебната година програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари на 30 ...още

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft