новини и събития

19
Март
Благотворителен концерт Вярвам в теб

Звезди ще пеят на благотворителен концерт за набиране на средства за създаване на площадка, подходяща за деца с увреждания

Веселин Маринов, Мариана Попова, Искрен Пецов, Йоанна Драгнева, Мими Иванова, Теди Кацарова, Стефан Илчев, Маги Джанаварова, Стефани Борисова, Мистерията „Еньовден“, танцова формация „Танцувам не по-различно от теб“, училище за певци „DStars“ вокална група "Щурче" и други обичани артисти ще се раздадат в името на децата с увреждания. Водещи Цвета Кирилова и Емил Кирилов.

Изпълненията им ще огласят зала 1 на НДК на 19 март в 19:00 часа в подкрепа на националната кампания „Вярвам в теб!“ Каузата е създаване на обществена детска площадка, подходяща и за децата с увреждания.
Организаторите на концерта „Сдружение Азбукари“ и Magic TV са предвидили интригуваща програма, за да дадат гласност на нуждата подобни детски кътчета да има в повечето градове на страната.

В България все още няма точна статистика колко е броят на децата с увреждания. По неофициална информация те са над 40 000. Във Велико Търново, където ще бъде създадена втората в България специализирана площадка, децата в неравностойно положение са около 500. По този повод Азбукарите набират средства за създаването на детския кът повече от половин година. До този момент в благотворителния фонд са постъпили 40 000 лева от граждани и бизнеса.
Билети за благотворителния концерт може да закупите от касите на НДК и от офиса на „Сдружение Азбукари“.

Още информация на www.azbukari.org, както и на фейсбук страницата Детски фестивал „Вярвам в теб!“ и на телефони: 0882 881 908, 0882 881901

 
Програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари незабравим летен ден

По случай края на учебната година програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари на 30 ...още

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft