новини и събития

Безплатни летни занимания за децата предлага ОДК в Г Оряховица
Безплатни занимания по изобразително изкуство, музикални дейности, екология и спорт предлага за лятната ваканция Общинският детски комплекс в Горна Оряховица. Учебните форми ще обхванат деца от 6 до 18 години.
 
Заниманията ще се провеждат всеки работен ден от 09.00 ч. до 13.00 ч. в базата на комплекса. Участието в различните групи не е свързано с предварително записване. В заниманията могат да се включат всички деца, които проявяват интерес в съответната област.
 
Програмата започва с часове по екология, насочени към деца между 7 и 13 г. В периода 17-28 юни с тях ще работи Жанета Никифорова. С кратко прекъсване тези часове ще бъдат подновени през юли, в дните между 15-и и 26-и. От 17 до 28 юни и от 29 юли до 9 август учениците ще могат да посещават тениса на маса и ракетомоделизъм при Димитър Димитров.
 
За малко по-големите деца - между 10 и 13 г., са предвидени часове по графичен дизайн, който ще бъде усвояван под наставничеството на Георги Ангелов. Първата част от тях е насрочена за 17-28 юни, втората - 1-24 юли. През юлските дни в тези занимания могат да участват и тийнейджъри до 17-годишна възраст. 
 
От 1 юли започват и заниманията по изобразително изкуство, като с децата между 6 и 17 г. ще работи художникът Илия Банков. Пак в периода 1 - 12 юли Николай Дремов ще води класове по музикални дейности - индивидуално пеене, пеене в състав, синтезатори и пр. В рамките на месец - от 12 август до 13 септември, обучение по духови музикални инструменти за деца от 12 до 18 г. ще провежда Димитър Михнев.
 
Източник: http://dariknews.bg
 
Програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари незабравим летен ден

По случай края на учебната година програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари на 30 ...още

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft