новини и събития

09
Юли
Арт Ваканция на Витоша 2018г Рисуване Кино и Музика

Детски Екостационар „Бели Брези“, 09.07 – 03.08.2018г.

За четвърта поредна година, този път за четири седмици, в слънчевия Детски Екостационар „Бели Брези“, се завръща Арт Ваканция на Витоша. Това е проект на MUSIC PLAY, който обхваща три сфери на изкуството и ги представя на деца от различни възрасти.

Седмица 1, между 09 – 13 юли, е посветена на Рисуването и Приложните изкуства. В нея професионалистите от Арт галерия Факири ще покажат на децата разнообразието от възможни интерпретации на природни теми свързани с планината, екологията и опазването им, както и ще запознаят децата с няколко разнообразни и забавни техники и изразни средства на пластичното и изобразително изкуство.

Седмица 2 и Седмица 3, между 16 – 20 юли и съответно 23 – 27 юли, ще ни пренесат в света на Киното, където талантливите Яна Титова и Александър Алексиев влизат в ролята на ментори. С тях децата ще научат детайли от кухнята на малкия и големия екран. Ще бъде пресъздаден целия процес, от измислянето на сценария до монтирането на заснетите кадри. А крайният резултат ще бъдат два чисто нови късометражни филма.

Седмица 4 е посветена на Музиката, между 30 юли и 3 август. Малчуганите ще разберат повече за ритъма, нотите и любопитни факти за известни Композитори. В компанията на нови приятели и сред прекрасната планинска атмосфера децата ще изучават различни музикални инструменти, ще пеят и ще имат възможността да създават музика по изцяло електронен път със Sound Ninja Academy.

За финал всички са поканени на Музикален пикник в планината с концерт на децата от седмица 4.

Арт Ваканция на Витоша 2018г. се осъществява с подкрепата на „Застрахователно дружество Евроинс” АД, Здравословен, Лактима Балкан, Weleda и Leya bars.

Всеки записал се до 1 юли 2018г. получава 10% намаление от таксата. Подробна информация за програмата може да намерите на http://musicplay.eu/
Мюзик Плей България е културна организация, която създава здравословна културно-музикална среда за децата и подрастващите. Дейностите, чрез които екипът на Мюзик Плей осъществява поставените цели са: Музикално училище за деца, индивидуални уроци по различни музикални инструменти и Арт Ваканция на Витоша.

За контакт: Диди Бранкова, +359 894 760 154 или info@musicplay.eu


 

 
Мартенички

Много скоро Баба Марта ще почука на вратата ни. Вече сме в очакване и готови да си направим ...още

 
Музейни турове в Квадрат 500

Постоянната експозиция на Националната галерия представя най-значимите образци на българското ...още

 
ОБРАЗОВАТЕЛНА ПРОГРАМА ЗА ДЕЦА И РОДИТЕЛИ РАЗКАЗВА ЗА ДЕЛОТО НА АПОСТОЛА

Националният военноисторически музей (НВИМ) ще отбележи годишнината от обесването на Левски с ...още

 
ЗАПОЗНАЙ СЕ С АЛФОНС МУХА

Програма за деца от 6 до 12 години Отдел „Образователни програми“ на ...още

 
Детска работилничка за Мартенички

Да се приготвим да посрещнем Баба Марта с няколко страхотни идеи за мартенички. На 23 февруари ще ...още

© 2019 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft