новини и събития

Английски език за деца от 2 до 6 г в Къщата за четящи хлапета

През 2014 г Къщата за четящи хлапета предлага две програми за ранно чуждоезиково обучение за деца от 2 до 4 г и за деца от 4 до 6 г.

Заниманията с най-малките (от 2 до 4 г) предоставят възможност на децата да се потопят в англоезична среда, в която да играят и да се обучават, да общуват с други деца и да развиват умения за учене и социализация. Освен езикови умения, малчуганите се занимават с приложни дейности, музика, ситуационни игри, адаптирани към възрастовите особености на групата. Заниманията се провеждат всяка събота от 10.00 до 12.00 ч.

Дейностите, които очакват малчуганите в детско ателие Brave Explorers, са насочени към това децата да изучават английски език чрез игри, приложни и творчески занимания, развиващи мисленето, креативността и обогатяващи познанията на децата за света. По време на седмичните срещи малките изследователи се запознават със заобикалящата ги среда и природа, участват в „научни” приключения и експерименти, опознават изкуството и литературата. И, разбира се, всичко това се случва на английски език.

Заниманията са разделени в няколко любопитни и забавни области – приказни четения и драматизации на любими истории, занимания с култура и традиции, изкуство и приложни дейности, и разбира се – занимания със забавна наука. Заниманията ще се провежат всяка неделя от 17.30 ч. с продължителност 60 мин.  

 
Програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари незабравим летен ден

По случай края на учебната година програмата „Нестле за по-здрави деца“ подари на 30 ...още

 
Великденска украса през Пролетната ваканция

Отново Ви каним на нашите пред Великденски работилници, за да си изработите Великденска украса. ...още

 
ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ ЗА МЕЧТИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И FUSION SCHOOL

Преди повече от 6 години Иво, Зара, Силвия, Христина, Йордан, Ивана и Стефания се срещат без ни ...още

 
Приказна градина

С настъпването на пролетта в Детска архитектурна работилница ще си направим приказни градини, ...още

 
Музикална картина

Ателие за деца от 6 до 12 години „Музикална картина” е общ проект между отдел ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft