струнни инструменти

Music Art Center

arts_blue_line свързани магазини >
представяне grey_line

В  Мusic art center се обучават, свирят и репетират, начинаещи  и  напреднали  музиканти от различни възрасти.
Без конкуренция в София школата предлага обучение по различни музикални инструменти като китара, пиано, флейта, цигулка, също народно пеене, солфеж, теория на музиката и рисуване. Центъра предлага изучаване на различни стилове и инструменти, както за удоволствие и забавление, така и за подготовка и приемане  в музикални училища и академии.
Основната цел на нашата работа е дадем качествено обучение по всички дисциплини. За тази цел сме събрали едни от най-добрите квалифицирани учители в своята сфера.
Университетски преподаватели, доктори по музика и рисуване, магистри по музикални инструменти, както и инструменталисти и студенти изявяващи и преподаващи на различни места.

Изучаването на музика и в частност музикален инструмент е както приятно и лесно занимание, така и дейност свързана с постоянство, желание и мотивация.
Отговорността на педагога при обучението на ученика е голяма.
Това е свързано с авторитетът на преподавателя, голямата му обща  култура, да притежава стабилна теоретическа и инструментална подготовка, да има правилен и изпитан подход при организирането и определянето на урока и необходимия материал.

Особено при по-малките ученици подходящите музикални занимания спомагат те да се научат на воля, характер, психическо равновесие, организираност и прецизност.

Музиката освен приложна и практическа роля има нещо по-дълбоко и голямо а именно да възпитава, обогатява и изгражда духовното в човека. Характерно още за древността било идеала за музиката като могъща сила, способна да въздейства както върху човека така и върху обкръжаващият го свят. Според древния човек музиката е израз на Вселената, а Вселената е преобраз на музиката.

А великият Лудвиг ван Бетовен казва:
„Музиката е по-възвишено откровение от всяка мъдрост и философия”

Всяка година се организира и лятна академия за изкуство „Родопска магия”, продължение на  Семинара за Китаристи и по-късно “Лятна академия за музикално и театрално изкуство “Пиринско лято” -  Гоце Делчев. Там хора от различни възрасти успяват да разменят идеи, мисли и чувства свързани с музиката, рисуването, театъра и поезията.

Адреси: след предварително записване:

Нов  Офис: ул. “Братя Миладинови” 7, /ъгъла с бул. А.Стамболийски/. Oриентир: Метростанция “Сердика”, зад 76 ОУ, близо 91 НЕГ/немската гимназия/

София, Център, ул.Триадица

София, Национален Студентски Дом, Площад „Нарoдно Събрание” N:10 /само за груповите уроци/

Други школи по струнни инструменти в София

 
Уроци по Китара и Бас китара към ЦМИ

“Център за музикални изкуства” е първата частна музикална школа от НОВ ТИП в България ...още

 
Rock School

RockSchool е музикална школа за уроци по китара, бас китара, барабани, пиано, пеене и солфеж. ...още

 
Джаз за деца

Фондация „Джазтет” е основана през 2013г в София. Мисията й е да популяризира джаза и ...още

 
Музикална школа "Теофила"

Здравейте, скъпи ученици, родители и приятели на музиката! Музикална школа "Теофила" ...още

 
Силвия Иванова - преподавател по китара и солфеж

Казвам се Силвия Иванова и съм завършила магистратура "Педагогика на обучението по ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft