личности

Орлин Павлов Последвай ме навсякъде с колело

Певецът Орлин Павлов се присъедини към звездните личности, които подкрепиха кампанията “Аз карам велосипед, последвай ме!”

Знаехте ли, че Орлин Павлов е запален фен на еко-придвижването с велосипед? Е, вече официално е потвърдено! Срещнахме го в един специализиран магазин за велосипеди и се оказа, че е един от най-информираните и чести посетители там. 
Разказа ни за славните си детски години, в които се е съревновавал със самия Ивайло Габровски - състезател и рекордьор по колоездене. “Много карахме като малки колело. Спомням си, че с Ивайло се състезавахме в квартала за време. Дори се опитвахме и на колодрума в “Парка на свободата” да се качим, но тогава разполагахме само с “Балканчета”, а те не развиваха такава скорост...”, споделя с лека носталгия Орлин.
Сега разбираме и откъде знае толкова много за велосипедите: “Като малки трябваше сами да си поправяме колелото - сменяне на гуми, джанти, лепене - всичко това си го правехме сами, беше голям кеф! Бях станал специалист и все си ходех с отверка в джоба. Имах си дори и менгеме вкъщи.”, спомня си певецът, който очевидно би могъл да се притече на помощ, ако на някой му падне веригата.

Колелото и лудориите са били неразделна част от детството му. И сякаш нищо не се е променило... Понастоящем предприема щури пътувания за по две седмици с колело в Гърция и споделя, че това много го зарежда емоционално: “Няма коли по пътя, само ти, велосипеда и красивата природа!
Отделя голямо внимание на безопасността на пътя. Винаги кара с каска и екипировка с ярки фосфорициращи цветове. Много се дразни на днешните хлапета, които нямат дори и един фар или стоп, който да свети и с тази си безотговорност биха могли да предизвикат сериозно произшествие на пътя.
За Орлин велосипедът е един от най-ефективните начини да излезеш от злободневието и да се раздвижиш. “Дори и да отидеш да спортуваш, след това пак се качваш в колата и все едно не си спортувал. Докато с велосипеда е друго - препоръчвам го на всеки - много лесно цялото тяло влиза във форма и се чувстваш здрав”, дава своя съвет Орлин Павлов. “А най-хубавото е, че навсякъде може да се стигне с колело, затова последвайте ме!”.

 
Рут Колева: “Последвай ме към едно по-здравословно бъдеще за всички!”

Чувствам се добре на велосипед, най-хубавите ми спомени на колело са от Холандия, където карането ...още

 
Ивайло Захариев: “Последвай ме, защото напред е готино!”

Хората, които не карат велосипед не знаят какво изпускат Актьорът Ивайло Захариев също се ...още

 
Интервю с Илина Жабленска - солист в "Приказки за вила и контрабас"

Концертите в рамките на Фортисимо Фамилия ни научиха, че децата имат изключителен интерес към ...още

 
Интервю с Ивайло Захариев - актьор в "Приказки за вила и контрабас"

Ивайло Захариев иска да промени света, като дете мечтае да бъде Робин Худ и да живее в гората, на ...още

 
Стефания Колева - актриса в "Приказки за китара"

Стефания Колева е една от най-добрите приятелки на Фортисимо Фамилия. Още през нашия първи сезон, ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft