Kлуб Островът на съкровищата 1

arts_blue_line
парти клубове  > парти
представяне grey_line

Островът на съкровищата” е детски парти клуб в град София, специализиран в организирането на детски рождени дни, коледни парти програми, почасово забавление и обучение на деца.

За да бъде перфектен Вашия празник, ние от детски парти клуб “Остовът на съкровищата” сме обърнали особено внимание на интериора в залите на родителите и децата, на интересните маси с визуални ефекти за поднасяне на тортата, на разнообразието от играчки и парти програми, на подаръците и празничната украса, на парти аксесоарите, поканите за гостите, на видео и фото заснемането, на обслужването Ви и не на последно място – на празничното меню и разнообразния бар.

Ние, от детски парти клуб “Островът на съкровищата”, с удоволствие работим за Вас и Вашия празник,  за да Ви подарим спомени за най-хубавото преживяване за Вас и Вашето дете.

Професионализъм, внимание и  индивидуален подход са необходими, за да сме сигурни, че оставяме задоволени всички желания и мечти на Вашето дете. Ето защо, на Вашето парти има млад опитен екип, който отговаря за всички малки детайли, които понякога остават незабелязани за Вас празнуващите, но са от съществено значение за нас ,като хора, носещи отговорност не само за един хубав празник, но и за усмивката на малкия рожденик.

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft