ударни инструменти

Drum Center Sofia

arts_blue_line свързани магазини >
представяне grey_line

Drum Center София е създаден, за да помага на всички музиканти/барабанисти начинаещи, напреднали, занимаващи се професионално или не професионално и всички които са любопитни или просто обичат инструмента.

За родителите

Инвестирайте в децата си, в каквото и да е, е 1-вото правило. Давайте им шанс да опитват и да изучават. Музикалното наследство от родители или това че започваш за първи път няма никакво значение за бъдещите резултати. Възрастта от която може да започнат най-малките като предпочитание е 6-7 години и един предварителен разговор чрез телефон или e-mail - виж контакти - е задължителен. Бих желал да споделя че познавам убеждението Ви "детето ми е най-доброто", но тук говорим за инструмент, който изисква много търпение, тъй като се работи върху физическото и духовното развитие, а те трябва де се изграждат абсолютно паралелно.

За начинаещите

Материалът или програмата, която ще започнете да изучавате е направена, така че техническите "скучни" упражнения ще ги изучаваме съвсем от начало при едно много бавно темпо и те няма да бъдат количествени, а като например: 4-ри основни Paradiddls, които ще следваме за много дълъг период, но под различни форми, groove, fills, техника, оркестрирана по целият сет. Ще е важно да се научим да броим от 1-но до 4, но правилно и ритмично: 1; 2; 3; 4. Ще търсим правилната постановка за всеки индивидуално като се "запознаем" с sir. Moller, за да изучим техниката му а тя е задължителна заради помощта си, която ни дава и ....... Другото нека да го оставим, когато се срещнем.

За напредналите

Ще говорим английски, езикът е задължителен тъй като цялата информация, която получаваме или почти цялата е на този език и е хубаво да разбираме това, което чуваме точно и правилно, доколкото можем. Ще търсим най-бързите и прецизни начини, за да сме креативни и как да прилагаме това, което носим в себе си. Сигурно сте се питали: "Защо не мога да изсвиря това, което мога да пея, как да направя така, че да изразявам това което мисля?" Останалото е до работа, за да накараме всичко да заработи заедно и в синхрон. На тези и още много други неща ще се учим заедно в Drum Center София, там сте Добре Дошли.

Други школи по ударни инструменти в София

 
Музикална школа към Детска Академия "Земята и децата"

Разклонение на музикалния лейбъл "Point of View - Studio", който е с насоченост основно ...още

 
Уроци по Барабани към ЦМИ

“Център за музикални изкуства” е първата частна музикална школа от НОВ ТИП в България ...още

 
Rock School

RockSchool е музикална школа за уроци по китара, бас китара, барабани, пиано, пеене и солфеж. ...още

 
Джаз за деца

Фондация „Джазтет” е основана през 2013г в София. Мисията й е да популяризира джаза и ...още

 
Детската академия на науките, изкуствата и спорта

Детската академия на науките, изкуствата и спорта е частна извънучилищна научнообразователна ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft