изобразително изкуство

Школа за изобразително изкуство "Артея"

arts_blue_line свързани магазини >
представяне grey_line

Школа за изобразително изкуство "АРТЕЯ"- град Търговище е създадена през 2008г. като извънучилищна форма за обучение на деца и ученици от различни възрасти в областта на изящните и приложно-декоративните изкуства.

В школата се осъществява обучение по рисуване, графика, живопис и приложно изкуство - изработване на текстилни пана, пластика от хартия, мозайка и др. Обучението е насочено към развиване на изобразителните умения на учениците, чрез творческо взаимодействие с професионален художник-педагог и запазване на артистичната индивидуалност на всяко дете.  В процеса на обучение учениците прилагат разнообразни живописни, графични и смесени техники на работа и рисуват с висококачествени материали. Ежегодно детските авторски творби участват в над 50 международни и национални конкурси за ученическо художествено творчество, от където голям процент от децата са носители на високи отличия и медали - златни, сребърни, бронзови, град-при.

Школа за изобразително изкуство "АРТЕЯ" осъществява изнесено обучение в Целодневна детска градина "Слънце" - град Търговище и Частна детска занималня "Усмивки"  - град Търговище.

Обучението в школа за изобразително изкуство "АРТЕЯ" е целогодишно, включително и през лятната ваканция.

Осъществява  се и кандидатстудентска потготовка за ученици от 8 до 12 клас по специалностите: моден дизайн, инженерен дизайн, архитектура, както и потготовка за кандидатстване след 7 и 8 клас в профилирани паралелки по изобразително изкуство.

Други школи и клубове в град Елена

 
Детски езеков лагер в Бунгала Лъки

Нека да направим лятото различно и забавно! Искате ли вашите деца да се насладят на красивата ...още

 
Зеленото училище “Еко Елена”

Зеленото училище “Еко Елена” е част от образователната програма на Международен детски ...още

 
Детски езиков лагер с изучаване на конна езда, езици и изкуства

Ако детето ви обича конете и искате да изживее една незабравима лятна ваканция – ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft