изобразително изкуство

Чудномания

arts_blue_line свързани магазини >
представяне grey_line

В ерата, в която училището се използва главно за виждане с приятели, а читалищата и прочее извънучилищни звена практически не съществуват, за родителите е важно да могат да осигурят на децата си качествени алтернативи за свободното им време, ако милеят за тяхната бъдеща реализация като пълноправни членове на обществото.

Обучението в училище е хубаво, но децата рядко успяват да научат целия материал. Или пък искате детето Ви да учи допълнителни неща, които не се предлагат в стандартната програма на училищата?

Курсовете на детска школа "Чудномания" са чудесен начин за уплътняване на свободното време на детето Ви. Български език, математика, пиано, китара, рисуване, английски и немски език - ние имаме всичко, от което се нуждаете. При нашите висококвалифицирани преподаватели децата ще усвоят материала бързо, с гарантирани и най-вече - трайни успехи!

  • Школа по пиано

Всеки средноинтелигентен човек трябва да притежава музикална култура. Пианото е чудесен инструмент за начинаещи и отваря много възможности за по-нататъчно развитие. Чрез нашите музикални педагози Вашето дете ще навлезне в тайнствения свят на музиката и ще научи елементарни музикални понятия като тон, скала и гама. Дори и да не стане известен композитор или изпълнител, пианото предлага прекрасна алтернатива за запълване на свободното време с нещо наистина прекрасно, одухутворено и полезно.

  • Школа по китара

Всяко подрастващо момче в даден момент от живота си иска да свири на китара. Но е грешно да се смята, че китарата е само мъжки инструмент - дори напротив. Въпреки че изглежда проста, китарата всъщност е много сложна и изисква много труд, постоянство и воля за да се научиш на свириш нещо повече от стандартните пет акорда.

Рок, блус, фламенко, джаз - практически не съществува модерен музикален стил, който да не използва един или вид друг китара. Но всички тези стилове лежат върху основата - класическата китара. Без тази основа, без елементарни познания на основните гами и скали, без елементарна музикална култура, всякакво друго свирене е просто наизустяване на поредица от ноти.

Заповядайте в школата по китара на Детска школа "Чудномания", където ще повдигнем за вас завесата на този прекрасен свят - музиката.

  • Школа по рисуване

Всяко дете, без изключение, обича да рисува. Изяшните изкуства са исконен стремеж на човека да пресъздаде и увековечи красотата и да я предаде за бъдещите поколения.

В школата по рисуване на "Чудномания" освен класическо рисуване - с водни и маслени бои, фулмастри и моливи, ще учим и много иновативни и нестандартни приложения на изящното и приложно изкуство - рисуване върху бутилка, върху фолио, апликации, бижута, кукли ... всичко това е гаранция, че Вашето дете ще се прибира от курса дори още по-радостно, от колкото е дошло!

За по-заинтересованите сме предвидили и кратки уроци и документални филми за историята на изкуството - разбира се, всички адаптирани за деца!

Други школи по изобразително изкуство в София

 
Школа по Изобразително изкуство към Детска Академия "Земята и децата"

Курсовете се водят от Светла Христова и включват: Живопис Приложни изкуства Работа с ...още

 
Център за работа с изкуства "НЕО ГЕЯ"

ЦЕНТЪР ЗА РАБОТА С ИЗКУСТВА "НЕО ГЕЯ" предлага: Приложни изкуства ...още

 
УченоТворилница "Мечти на колела"

УЧЕНОТВОРИЛНИЦА „МЕЧТИ НА КОЛЕЛА” - ЗАНИМАЛНЯ С ОБРАЗОВАТЕЛНИ И АРТИСТИЧНИ МОДУЛИ ЗА ...още

 
Арт Лаборатория

Арт лаборатория е информативно-обучителен център за изкуство. Нашата мисия е да провокираме ...още

 
Fusion Academy

Иновативно преподаване и креативно учене Fusion Academy е частна академия, предлагаща ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft