приложно изкуство

Хоби клуб Усмивка

arts_blue_line свързани магазини >
представяне grey_line

ХОБИ КЛУБ „УСМИВКА”
ХОБИ И ХУДОЖЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ
ТВОРЧЕСКИ ЗАНИМАНИЯ ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ

Хоби клуб „Усмивка” е частна инициатива и предлага на младите хора различни курсове за изучаване на множество приложни техники, като по този начин им предоставя един нов, различен начин за осмисляне и прекарване на свободното време, създаване на приятелства и развиване на въображението. Клубът е място, където се раждат идеи от всеки, който би желал да открие талантите си в приятна, спокойна и усмихната атмосфера.

В нашия магазин можете да откриете богато разнообразие от хоби-материали и инструменти, които да използвате в различни форми на творчески занимания. Това биха могли да бъдат цветни картони и дизайнерски хартии, полимерна глина, лентички за квилинг, шаблони, бои и четки за декорация на различни повърхности и много други.

При нас можете да проведете различни ателиета по приложни техники, като декупаж, плъстене на вълна, рисуване върху текстил, стъкло и керамика, моделиране и др.

Магазин "Усмивка" е вносител на продукти за декупаж и декорация с марка Cadence. Освен че при нас ще намерите богата гама продукти на фирмата, потърсете и някой от дистрибуторите ни във вашия град.

Заповядайте на нашата страничка във Фейсбук на адрес https://www.facebook.com/smilehobbyclub, където в снимки сме представили работата и възможностите си.

Ако имате нужда от идеи и консултиране във връзка с проектите си, ние сме на Ваше разположение на място в магазина или на e-mail: smilehobbyclub@abv.bg. Очакваме Ви!

Други школи по приложно изкуство в Пазарджик

 
Общински Детски Комплекс – Пазарджик

Формация за Автентичен Фолклор Създадена през 2009г. Формацията за автентичен фолклор има ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft