Хидропарк „Вятърните мелници”

arts_blue_line
парти клубове  > парти  > Елин Пелин
представяне grey_line

Комплекс „Хидропарк Вятърните мелници” предлага на своите гости и редица други забавни атракциони.

ДЕТСКИ КЪТ

В детският кът  целим да създадем сигурна, безопасна и здравословна среда, в която децата да бъдат обградени с любов, грижи и внимание.

Ние сме проектирали и изработили нашия Детски Кът с повишено внимание относно безопасността на децата.  Обръщаме индивидуално внимание на всяко дете, като по този начин откриваме дейностите, които му носят удоволствие и го стимулираме да развива уменията си в тази насока. С мисъл за нашите деца подаряваме на малките палавници щастливи мигове в хиляди игри, много смях и забавления, в една напълно безопасна среда -  по-красива, интересна и различна. Едно магическо място с игри на открито, незабравими забавления в приказния детски кът, специализирани занимания по време на разходките в нашия зоокът, професионално организирани детски рождени дни, градинско парти и прохладна сянка в топлото лято.

Детския кът към „Хидропарк Вятърните мелници” предлага както почасови, така и целодневни занимания с деца!

ДЕТСКИ ЕКСКУРЗИИ

В Хидропарк „Вятърните мелници“ се организират и провеждат еднодневни детски екскурзии.

ДЕТСКИ РОЖДЕННИ ДНИ

Обичаш празниците, веселието и вкуснотиите:

Нашият детски кът организира най – щурите детски партита, рожденни дни и тържества по всякакъв повод. Ние ще сътворим за вас незабравим купон с тематично парти и с любими герой. Празникът на вашия малчуган ще се превърне в неповторимо преживяване. Ще докоснем с вълшебна пръчица всяка детска мечта за незабравимо парти и ще я превърнем в реалност.

Хидропарк „Вятърните мелници” се намира на 20км. от София  в началота на с. Горна Малина. В хидропарка са разположени редица атракциони, като най-големият от тях е езерото за спортен риболов. То се разпростира на площ от 30 декара и предлага на всички любители и запалени почитатели на този спорт отлични възможности за улов на риба, както и условия за отдих и почивка на всички, които биха искали да прекарат деня си сред природата. Езерото е  зарибено с различни видове риба – шаран, сом, каракуда, клен, бял амур, толстолоб, щука, пъстърва, бабушка, уклей, лин, костур. Домакините  предлагат редица удобства на своите посетители за да се почувстват добре – самостоятелни кейове оборудвани с  шезлонги, маси, столчета за рибарите и техните семейства, чадъри, беседки,както и кафе, топли и студени напитки, скара, сладолед, детски кът с аниматори за най-малките, зоокът, конна езда, екстремна разходка с АТВ-та, разходка с хеликоптер по предварителна заявка, разпускащи масажи сред природата извършени от професионалисти. За неподготвените рибари се отдават под наем всички необходими такъми и стръв за успешен риболов. За Вашите незабравими мигове на разположение  ще бъде професионален фотограф за да запечата всички преживяни емоции в Хидропарк „Вятърните мелници”.

Хидропарк „Вятърните мелници” предлага на свойте гости и три самостоятелни, уникални по своята архитектура и изпълнение беседки. Всяка една от тях  е с индивидуална форма и визия. В тях можете да организирате вашият личен празник или просто да се насладите на  компанията на приятелите си, самостоятелно и необеспокоявано. Беседките са идеални както за отмора и уединение сред природата, така и за шумни и весели компании, за празнуващи и за отмарящи.

РАБОТНО ВРЕМЕ:
ПОНЕДЕЛНИК: от 8.00ч. до 19.00ч.
ВТОРНИК: от 8.00ч. до 19.00ч.
СРЯДА: от 8.00ч. до 19.00ч.
ЧЕТВЪРТЪК: от 8.00ч. до 19.00ч.
ПЕТЪК:от 8.00ч. до 22.00ч.
СЪБОТА:7.00ч. до 24.00ч.
НЕДЕЛЯ:от 7.00ч. до 22.00ч.

Други в град Елин Пелин

 
Представителен мажоретен състав "Светла"

Мажоретен състав ,, Светла" гр. Елин Пелин е основан с това име през  2004 г. от г-жа ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft