клавишни инструменти

Училище за Певци D Stars

arts_blue_line свързани магазини >
представяне grey_line

Училище за Певци „D Stars” е основано през месец октомври 2005г. в град София. То представлява един своеобразен център за откриване и реализация на млади таланти в областта на музикално певческото изкуство. Преподавател по вокално майсторство е основателят на Училище за Певци „D Stars” Даниела Станкова – магистър по Композиция , Теория на музиката и Поп и джаз пеене.

„D Stars” има сериозна творческа биография в най-разнообразни посоки. През годините, младите таланти от Училище за Певци "D stars" са носители на престижни награди от национални и международни конкурси и формати; участници са в радио и телевизионни предавания, концерти, партита; активно се включват в благотворителни кампании и концерти. Артистите на “D Stars” участват във фестивали, озвучават телевизионни реклами, създават музикални продукти от високо качество, търсени са за клубни участия, като през цялото време се забавляват в приятелската атмосфера в училището за певци.

Учебната програма на “D Stars” се основава на уникална система за създаване на завършени музикални изпълнители, базирана на поетапното развиване на разнообразни умения у възпитаниците в следните дисциплини:

  • вокално майсторство;
  • актьорско майсторство;
  • музикална теория и интерпретация;
  • работа с професионални музиканти;
  • свирене на музикален инструмент и съчетаване на всички тези компоненти.
Благодарение на уникалната методика, прилагана в Училище за певци “D Stars”, възпитаниците развиват хармоничен музикален слух, усвояват тънкостите на вокалната постановка и похватите, характерни за различните музикални жанрове. Свръхцел на специализираното обучение е да се постигне красота, лекота и естественост в пеенето, както запознаване и усвояване на разнообразни музикални стилове - от поп и рок до диско, соул, джаз и латино. Насърчават се изграждането на собствен стил и импровизационни умения. Неделим елемент от обучението е създаването на собствен репертоар на всеки изпълнител. Най-ценна за високо квалифицираните преподаватели и академични музиканти остава вътрешната индивидуалност, която е на особена почит, бивайки съхранена, подчертана и развита.

Други школи по клавишни инструменти в София

 
Музикална школа към Детска Академия "Земята и децата"

Разклонение на музикалния лейбъл "Point of View - Studio", който е с насоченост основно ...още

 
Уроци по Пиано към ЦМИ

“Център за музикални изкуства” е първата частна музикална школа от НОВ ТИП в България ...още

 
Rock School

RockSchool е музикална школа за уроци по китара, бас китара, барабани, пиано, пеене и солфеж. ...още

 
Джаз за деца

Фондация „Джазтет” е основана през 2013г в София. Мисията й е да популяризира джаза и ...още

 
Музикална школа "Теофила"

Здравейте, скъпи ученици, родители и приятели на музиката! Музикална школа "Теофила" ...още

© 2021 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft