театрално изкуство

Училище за Певци D Stars

arts_blue_line свързани магазини >
представяне grey_line

Училище за Певци „D Stars” е основано през месец октомври 2005г. в град София. То представлява един своеобразен център за откриване и реализация на млади таланти в областта на музикално певческото изкуство. Преподавател по вокално майсторство е основателят на Училище за Певци „D Stars” Даниела Станкова – магистър по Композиция , Теория на музиката и Поп и джаз пеене.

„D Stars” има сериозна творческа биография в най-разнообразни посоки. През годините, младите таланти от Училище за Певци "D stars" са носители на престижни награди от национални и международни конкурси и формати; участници са в радио и телевизионни предавания, концерти, партита; активно се включват в благотворителни кампании и концерти. Артистите на “D Stars” участват във фестивали, озвучават телевизионни реклами, създават музикални продукти от високо качество, търсени са за клубни участия, като през цялото време се забавляват в приятелската атмосфера в училището за певци.

Учебната програма на “D Stars” се основава на уникална система за създаване на завършени музикални изпълнители, базирана на поетапното развиване на разнообразни умения у възпитаниците в следните дисциплини:

  • вокално майсторство;
  • актьорско майсторство;
  • музикална теория и интерпретация;
  • работа с професионални музиканти;
  • свирене на музикален инструмент и съчетаване на всички тези компоненти.
Благодарение на уникалната методика, прилагана в Училище за певци “D Stars”, възпитаниците развиват хармоничен музикален слух, усвояват тънкостите на вокалната постановка и похватите, характерни за различните музикални жанрове. Свръхцел на специализираното обучение е да се постигне красота, лекота и естественост в пеенето, както запознаване и усвояване на разнообразни музикални стилове - от поп и рок до диско, соул, джаз и латино. Насърчават се изграждането на собствен стил и импровизационни умения. Неделим елемент от обучението е създаването на собствен репертоар на всеки изпълнител. Най-ценна за високо квалифицираните преподаватели и академични музиканти остава вътрешната индивидуалност, която е на особена почит, бивайки съхранена, подчертана и развита.

Други школи по театрално изкуство в София

 
Център за работа с изкуства "НЕО ГЕЯ"

ЦЕНТЪР ЗА РАБОТА С ИЗКУСТВА "НЕО ГЕЯ" предлага: Приложни изкуства ...още

 
УченоТворилница "Мечти на колела"

УЧЕНОТВОРИЛНИЦА „МЕЧТИ НА КОЛЕЛА” - ЗАНИМАЛНЯ С ОБРАЗОВАТЕЛНИ И АРТИСТИЧНИ МОДУЛИ ЗА ...още

 
Fusion Academy

Иновативно преподаване и креативно учене Fusion Academy е частна академия, предлагаща ...още

 
Exploratorium

EXPLORATORIUM е уникален детски образователен център, където откривателството и творчеството се ...още

 
Музикална и театрална къща Art kids

Ние сме компания занимаваща се основно с творческото израстване на децата още от най-ранна детска ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft