театрално изкуство

Театър "Илкова"

arts_blue_line свързани магазини >
представяне grey_line

Целогодишна Театрална школа

Целогодишно Илкова театър набира членове за судията към театъра, която се провежда в две възрастови групи – 4-8 г. и 9-14 г.

Уникалното за студията към театъра е, че програмата включва получаването на широк спектър познания в областта на изкуствата, както и формирането на полезни умения и навици, чрез театър.

Така децата могат да се ориентират в своите способности. защото театъра това не са само артистите. Това са и сценографи, изпълнители на декорите и куклите, художници, музиканти и певци, фотографи, писатели танцьори, организатори, рекламни агенти, критици, осветители, озвучители и много други.

Метода на обучение чрез театър, който се практикува в Илкова театър развива въображението на децата в различни насоки и така им дава възможност за по-широка творческа, а по-късно и  професионална и ориентация.

Лятна Театрална школа

За ваше удобство, родители, програмата на ЛЯТНАТА ТЕАТРАЛНА ЗАНИМАЛНЯ

Тя включва три модула:

ЕДНОДНЕВЕН

Ако искате просто да пробвате дали на детето Ви ще му допаднат нашите занимания, то можете да го доведете в избран от вас ден от седмицата като заплатите дневна такса от 9 лв.

СЕДМИЧЕН

В края на всяка седмица (в петък), децата представят пред родителите наученото през седмицата в мини продукция-представление. Задължителните занимания по пеене, приложни изкуства, танци и рецитация, свързани с подготовката на продукцията се редуват с междучасия, по време на които на децата се предоставят различни занимателни игри.

МЕСЕЧЕН

Ако детето Ви ще посещава групите в рамките на един месец (4 седмици), то тогава можете да заплатите предварително такса в размер на 3 седмични такси.

Минималният брой деца за група е 5. Максималният брой е 12. Децата трябва да си носят вътрешни обувки. Минерална вода се осигурява от „Илкова театър”.

Други школи по театрално изкуство в София

 
Център за работа с изкуства "НЕО ГЕЯ"

ЦЕНТЪР ЗА РАБОТА С ИЗКУСТВА "НЕО ГЕЯ" предлага: Приложни изкуства ...още

 
УченоТворилница "Мечти на колела"

УЧЕНОТВОРИЛНИЦА „МЕЧТИ НА КОЛЕЛА” - ЗАНИМАЛНЯ С ОБРАЗОВАТЕЛНИ И АРТИСТИЧНИ МОДУЛИ ЗА ...още

 
Fusion Academy

Иновативно преподаване и креативно учене Fusion Academy е частна академия, предлагаща ...още

 
Exploratorium

EXPLORATORIUM е уникален детски образователен център, където откривателството и творчеството се ...още

 
Музикална и театрална къща Art kids

Ние сме компания занимаваща се основно с творческото израстване на децата още от най-ранна детска ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft