изобразително изкуство

Творчески ателиета в Trinity Kids

arts_blue_line свързани магазини >
представяне grey_line

Богато въображение и талант живеят във всяко дете. Задачата ни е да развием първото и да открием второто. Затова създадохме нашата "Творческа събота сутрин". Тя е прекрасно начало на уикенда. Включва три творчески ателиета, всяко от които е с продължителност 1 час. Това е време, в което децата ви ще творят, ще развиват таланта и въображението си, получавайки нови знания, развивайки и усъвършенствайки уменията си. В тези три часа вие можете да изпиете чаша ароматно кафе с приятели в нашия стилен кафе салон за родители. Програмата за "Творческа събота сутрин", включва:

  • от 9:00 до 10:00 е ателие по приложни изкуства, в което декорираме, изрязваме, моделираме и създаваме красиви аксесоари, комбинирайки интересни техники и материали. Заедно с децата правим декоративни вази, украсени с пъстри макарони или създаваме вулканчета от домашно приготвен пластилин, придружени от рецепта как да изригнат и много други забавни, интересни и практични неща.
  • от 10:00 до 11:00 е ателие "100 грама вкусотийки", в което готвим заедно с децата, създавайки вкусни и артистични кулинарни специалитети. Това е ателието, в което няма невъзможни неща! Това е времето, в което всяко дете има възможността да приготви по безопасен начин забавни вкусотийки, с които да ви изненада. Заедно в това ателие правим къщички от кафява захар, които декорираме с шоколадови бонбони или пък конструираме часовници от варени картофи и майонеза, чийто стрелки са направени от чушки, а цифрите - от маслини. С децата в кухнята е винаги забавно!
  • от 11:00 до 12:00 е ателие по изобразително изкуство. В него оживяват най-пъстрите форми и образи, които може да създаде детското въображение. Всеки път на децата представяме различна техника за рисуване – върху хартия, върху стъкло, върху текстил или керамика. Малчуганите се учат да различават топлите от студените цветове и да ги използват така, че да създават хармония в рисунките си.

Под формата на забавление, с лесни думи, като обяснение, в нашата "Творческа събота" даваме на децата вдъхновение да разгърнат своето въображение. С помощта на интересни задачи, представени като игри, развиваме интелекта, сетивността, сръчността, наблюдателността и чувството за красота, както на малките, така и на по-големите деца. Тук всяко от тях ще открие своя талант. Ще придобие увереност в собствените сили и възможности и ще усвои умението да изразява себе си свободно. Тъй като искаме да осигурим удобство и комфорт както за вас, така и за децата, се погрижихме всички необходими материали да бъдат предоставени на място.

Други школи по изобразително изкуство в София

 
Школа по Изобразително изкуство към Детска Академия "Земята и децата"

Курсовете се водят от Светла Христова и включват: Живопис Приложни изкуства Работа с ...още

 
Център за работа с изкуства "НЕО ГЕЯ"

ЦЕНТЪР ЗА РАБОТА С ИЗКУСТВА "НЕО ГЕЯ" предлага: Приложни изкуства ...още

 
УченоТворилница "Мечти на колела"

УЧЕНОТВОРИЛНИЦА „МЕЧТИ НА КОЛЕЛА” - ЗАНИМАЛНЯ С ОБРАЗОВАТЕЛНИ И АРТИСТИЧНИ МОДУЛИ ЗА ...още

 
Арт Лаборатория

Арт лаборатория е информативно-обучителен център за изкуство. Нашата мисия е да провокираме ...още

 
Fusion Academy

Иновативно преподаване и креативно учене Fusion Academy е частна академия, предлагаща ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft