народни танци

Танцова формация „Български Огън“

arts_blue_line свързани магазини >
представяне grey_line

Танцова формация „Български Огън“ е създадена през септември 2006г. от професионалния изпълнител и квалифициран преподавател Елена Бачева с намерението да се съхрани и популяризира богатството на българското танцово и фолклорно наследство. Защото ОГЪНЯ БЪЛГАРСКИ е вътре във всеки от нас, само искрица му трябва да се разгори и … магията му те завладява. В нашите групи не просто ще се научите да танцувате народни хора, а ще намерите много сродни души, ще се забавлявате и обогатявате с изкуството на българското хоро.

В залите ни са обособени три групи:

Начинаеща група – За хората, които никога не са танцували народни танци, които смятат, че никога няма да се научат, но си заслужава да опитат, за бъдещи младоженци, кумове и сватбари. Изучават се най-популярните и обичани народни хора.

Средно ниво –За тези от Вас които имат познания за основните фолклорни хора, които докоснали се веднъж до тяхната магия желаят да ги надграждат с по-сложни фигури и движения. Изучават се по-бързи и сложни хора.

Напреднала група – Това е групата на танцьорите, онези за които хорото е не просто танц, а емоция, начин на усещане за българското, огнена фантазия! В нея се събират както хора минали през обучението на двете предни групи, така и такива танцували някога в самодейни или професионални състави. Изучават се сложни, характерни хора и стилови разлики между фолклорните области.

Други школи по народни танци в София

 
Танцовата фабрика

Залата разполага с всички необходими условия за провеждане на групови и индивидуални уроци по ...още

 
Танцово училище Дъга Тийм

Танцов комплекс „Дъга тийм“ е създаден през месец януари 2015 г. от многократната ...още

 
Fight & Flow

Зала за бойни изкуства и танци в кв. Витоша. Провеждаме тренировки по айкидо, капоейра, самба ...още

 
Детски танцов ансамбъл "Средец"

Детски танцов ансамбъл "Средец" - усмивки, емоция и забавление с чистия извор на ...още

 
Спортен Клуб Нео

Спортен Клуб “Нео” е създаден от професионални спортисти през есента на 2011г. Един от ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft