изобразително изкуство

Студио С

arts_blue_line свързани магазини >
представяне grey_line

В нашето студио ние мечтаем за един все по-красив свят около нас и в вас. Затова сме насочили усилията си в няколко направления.

Едно от тях е обучаване на курсисти в принципите на красивото и по-точно в принципите на изобразителното изкуство.

Също така работим в областта на дизайна - графичен WEB и интериорен.

Мултимедията също е част от нашите професионални интереси и се стремим нашите клипове, независимо от формата им да са вълнуващи и красиви.

Вярваме, че нашият близо 20-годишен опит и постиженията ни през това време ни позволяват да кажем, че можете да ни се доверите.

Курсове по рисуване за деца

"Студио С" предлага за най-малките кръжоци по приложни и изящни изкуства. Заниманията са разнообразни - моделиране с различни материали, живопис, рисуване , текстил, апликации, колажи и много други. Целта ни е да развиваме въображението и чувството за красота на децата, като същевременно те изпитват радост и въодушевление от процеса на работа и усвояват основните закони в изобразителното изкуство.

Преподавателите са специалисти и работят с деца с много такт и любов, като се съобразяват с индивидуалните особености на всяко дете.

Курсове по рисуване за седмокласници

"Студио С" предлага на седмокласниците подготовка за конкурсните изпити по изобразително изкуство. Те включват различни задачи в зависимост от училището, за което се кандидатства, а именно:

- НАТЮРМОРТ - изобразяване на обемни тела /предмети/ по натура с черен материал /молив, креда, туш и др./ на катастрон с размер 35/50 см. за четири астрономически часа.

- ФИГУРАЛНА КОМПОЗИЦИЯ - изобразяване на човешки фигури в среда по поставена тема на катастрон с размери 35/50 см. с материали по желание за четири астрономически часа.

- ДЕКОРАТИВНА КОМПОЗИЦИЯ - създаване на проект за десен, покривка и др. с цветни материали в зададен формат за четири астрономически часа.

СИСТЕМА ЗА ОБУЧЕНИЕ:

Курсовете за седмокласници се провеждат предимно събота и неделя, като времето се определя така, че да е удобно за всички. Групите са малки - максимум 9 ученика. Времетраенето на курса - пет астрономически часа. Почивката се определя от всеки индивидуално в зависимост от личните му потребности.

Подходът към всеки ученик е индивидуален, съобразен с неговите особености. Независимо, че обучението е в група, всеки работи по програма, изготвена лично за него, съобразена с неговите нужди и цели.

Пленери

Организираме пленери /рисуване на открито сред природата, градска среда и др./.

2D Курс

Рисуване с компютър, умения и принципи, които имат приложение в гейм индустрията и WEB дизайна - анимация, пиксел арт, векторно рисуване, концепт арт и др.

Други школи по изобразително изкуство в София

 
Школа по Изобразително изкуство към Детска Академия "Земята и децата"

Курсовете се водят от Светла Христова и включват: Живопис Приложни изкуства Работа с ...още

 
Център за работа с изкуства "НЕО ГЕЯ"

ЦЕНТЪР ЗА РАБОТА С ИЗКУСТВА "НЕО ГЕЯ" предлага: Приложни изкуства ...още

 
УченоТворилница "Мечти на колела"

УЧЕНОТВОРИЛНИЦА „МЕЧТИ НА КОЛЕЛА” - ЗАНИМАЛНЯ С ОБРАЗОВАТЕЛНИ И АРТИСТИЧНИ МОДУЛИ ЗА ...още

 
Арт Лаборатория

Арт лаборатория е информативно-обучителен център за изкуство. Нашата мисия е да провокираме ...още

 
Fusion Academy

Иновативно преподаване и креативно учене Fusion Academy е частна академия, предлагаща ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft