приложно изкуство

Сдружение КРЕАТИВНОСТ

arts_blue_line свързани магазини >
представяне grey_line

Сдружение КРЕАТИВНОСТ е организация целяща да внесе новост в образованието и възпитанието не само на децата, но и на възрастните!

Това ще постигнем, като дадем воля на нашето въображение и творим, в компанията на приятели, близки и положително настроени хора. Какво по-хубаво от това да харесваме себе си, да се обичаме и да се чувстваме значими!

В нашия Клуб за творения “МАГИИ С ХАРТИИ”, ще усетите удоволствието от изработването на различни ръчно направени творения от самите Вас. В компанията на приятни и заредени с оптимизъм хора, ще усетите истинския арт релакс. Така ще си подарим щастливи мигове и положително зареждане за новата динамична и забързана работна седмица.

Да създадеш нещо красиво със собствените си ръце е голямо удоволствие, само трябва да дадеш воля на въображението си и да твориш!

Затова Ви предлагаме местенце, където това може да се постигне, а то е: в залата на Читалище “БЪДНИНА” в ж.к. “Младост”2 /до бл. 220/, всяка неделя от 14:00 до 16:00 часа. Там ще се провеждат нашите арт сбирки!

Курс по приложно изкуство “СРЪЧНИ РЪЧИЧКИ – УМНИ ГЛАВИЧКИ” е проект, който е насочен предимно към  деца от предучилищна възраст.

Предлаганата дейност обхваща деца от подготвителните предучилищни класове на Сдружение „Фридрих Шилер”.

Занятията ще се провеждат 1 пъти седмично, по 60 минути, като месечната вноска, за всяко едно дете, ще е на стойност 18 лв.

Дните, в които ще се провеждат занятията са всеки вторник, за ПУК “Б”, “В”, “Г” и “З”, и всеки четвъртък, за ПУК “А”, “Д”, “Е” и “Ж”, от 16:00 до 17:00 часа.

Искрено благодарим на ръководството на 145-то СОУ “Симеон Радев” и на всички педагози и управители на Сдружение “Фридрих Шилер”, за подкрепата и приемствеността на нашата дейност!

Други школи по приложно изкуство в София

 
РОБОТИКА

В курсовете на „РОБОТИКА“ , децата усвояват ключови знания по програмиране, роботика, ...още

 
Детска Академия "Земята и децата"

В делничните дни, когато есента скъсява деня и времето захладнява, има място за игра и любопитство ...още

 
Мариолетка - Хоби Вселената на Креативността

Ние от Мариолетка се занимаваме с организиране на работилнички за направа на сапуни и свещи. ...още

 
Център за работа с изкуства "НЕО ГЕЯ"

ЦЕНТЪР ЗА РАБОТА С ИЗКУСТВА "НЕО ГЕЯ" предлага: Приложни изкуства ...още

 
Приключения от дърво

Приключения от дърво е работилница за собственоръчно направени играчки, украса и подаръци от ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft