изобразително изкуство

Рисуване към BMST Kids

arts_blue_line свързани магазини >
представяне grey_line

РИСУВАНЕ
Заниманията по рисуване се провеждат в сряда от 17:30 до 19:00 . Курсът е подходящ за деца от 3 до 12 години.

Заниманивята включват изучаване на техники като цветни моливи, акварел, пастели, колаж, както и занимателни лекции за бележите художници. Децата имат възможност да разработват индивидиални творби по зададена тема и също така да участват в групови проекти. Насърчава се участието на малчуганите в разнообразни конкурси за рисунка.
При обучението на по-големи деца се набляга на придобиване на техника при изработването на сложни фигури, както и на експериментиране с различни творвески подходи. Периодично се организират и изложби с най-успешните творби.
Водещ на курса е Ирена Парашкевова, известен русенски художник с дългогодишен преподавателски опит.

При нас децата учат, но и се забавляват. Така че всяко дете може да остане в детския център петнадесет минути преди и след заниманието, за да играе в компанията на аниматорите от BMST Kids. И то съвсем безплатно.

Ценоразпис:

  • Първо посещение – безплатно
  • Единично посещение (за 45 мин.) - 5 лв.
  • Месечна карта за 8 учебни часа – 35 лв.

Материалите за работа се осигуряват от детския център.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА BMST KIDS? Това е център за деца от 3 до 12 години от ново поколение, който съчетава в себе си четири основни вида дейности:

  • Учебни курсове - Театър, йога, спортно ушу, рисуване и моделиране, квилинг, английски език, букви и цифри;
  • Почасово гледане -  Аниматори забавляват децата с приказки, игри, фокуси и жонглиране;
  • Частни партита – Може да включва тематично парти, уникална клоунска програма, циркови номера, създаване на песен за рожденика, дискотека, кетъринг, празнична украса;
  • Тематични събития - Всяка събота от 16:30 се редува детска дискотека с аниматори или тематично събитие, свързано с културата на дадена страна.

ЗАЩО Е BMST KIDS УНИКАЛЕН? Центърът привлича с неповторимия си интериор, съобразен с принципите на фън шуй. Самите мебели са дизайнерски и изработени по поръчка. Голяма част играчките са от естествени материали, за да стимулират въображението на децата.

Други школи по изобразително изкуство в Русе

 
Занималня Парнас

Детска занималня „Парнас” организира подготовката за училище на вашите деца ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft