изобразително изкуство

Работилница за изкуство

arts_blue_line свързани магазини >
представяне grey_line

Тук ще се срещнете с три ентусиазирани дами и група нестандартно мислещи студенти по изкуства, които искат да направят света за децата приятно място за пребиваване. Техният искрен стремеж е да ги  забавляват и да се забавляват с тях и така неусетно да превърнат скучните училищни уроци в интересна игра, да открият знанието в себе си и разбира се да го приложат така, че от една страна то да стане част от същността им, а от друга, да се превърнат в творци, създатели на музика, картини, костюми, приказки.

Ателиета по изкуство

Ателиета по изкуство предлагат създаване на възможност за занимание на децата с изкуство по избор в свободното им време.  Те не са алтернатива на участието им в извънурочни форми на работа в у-ще или школи по изкуствата. Вместо това те  имат за цел всяко училище да има  такива ателиета по интереси, свързани с изкуствата,  в които да се създава собствен продукт и да се развива креативността на отделното дете. Ателиетата са ориентирани към свободното време на децата и е добре да се реализират в условията на кабинет или училищна стая в училището, в което учи детето.

Музикални лектории

Музикалните лектории са структурирани в 3 модула на основата на трите основни жанра в музиката. Всеки модул се състои от три лектории, които разглеждат съответния музикален жанр от различен ъгъл. Трите модула със съответните лектории дават най-общ поглед върху многообразието в музиката и развитието на крупните жанрове и стилове в музиката.

Лектория Музикалните лектории са  представления, реализирани от студенти по определена тема, които се изнасят пред деца, като децата вземат активно участие, забавляват се и научават нови неща за музикалното изкуство, възприемайки жива музика в концертна зала. Информацията която децата усвояват е поднесена по достъпен за тях начин и с помощта на различни нагледни материали.

Музикалните лектории са форма на работа, в която със средствата на концерта се обогатяват знанията на децата за изкуството.

Този тип лектории може да прерасне в комбиниран спектакъл, който да бъде представен пред друга детска група, дом за деца, родители, свободна публика или др. подобни.

Други школи по изобразително изкуство в Шумен

 
Школа по изобразително и приложно изкуство - ОДК Шумен

В школата "Изобразително и приложно изкуство" с ръководител Теменуга Христова ...още

 
Арт център Палитра

Арт център Палитра отваря врати за пръв път на 19.03.2006г. От тогава дейността на ...още

 
МОНТФИЗ

Школи МОНТФИЗ имат деветгодишна история в обучението на деца, младежи и възрастни в областта ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft