Парти-център „Царството”

arts_blue_line
парти клубове  > парти  > София
представяне grey_line

Детски развлекателен парти-център „Царството” е една вълнуваща концепция в детските забавления, където децата наистина могат да правят и да получават вълшебства от игри! С нашите цветни, интригуващи и вълнуващи съоръжения за игра във всички форми и размери, децата никога няма да се отегчат от катерене, скачане, люлеене, пързаляне и...да навлязат в света на приказките. Ние вярваме, че като осигурим завършени съоръжения, основани на движението, ще накараме децата да станат от компютрите и ще раздвижим телата и умовете им. Затова при нас никога няма да видите видео игри, а само най - новите вълнуващи съоръжения, катерушки, колички , сюжетни и образователни игри.  А, не забравяме и Мъничетата...създадохме  отделно място за тях, оборудвано със специални съоръжения за игра,адаптирани за тяхната възраст.

Като парти – център, „Царството”  се грижи и за организирането на детски празненства. Независимо дали е рожден ден или е друго важно събитие, Царството е идеалното място за неговото организиране и отпразнуване. Комбинирайте вълшебната атмосфера с игра, безопасни съоръжения, персонал, отдаден на успешното Ви парти. Забравете трудностите и проблемите по организацията на Вашия празник и се насладете на присъствието на Вашите приятели и гости.

Основна игрална зона  на 3 нива- зона  на 3 нива ,подходяща за деца от 5 до 12 години. Уникална интериорна декорация, пресъздаваща атмосферата на приказно царство. Многообразие от лабиринти, улеи и хоризонтални препятствия, наклонени платформи, тролеи, боксови круши, люлки, басейн с топки, тунели, стени за катерене и най-голямата атракция – 6-метрова пързалка с два ленти за деца, обичащи да се състезават и конкурират.

Зона за мобилни и сюжетни игри –за малките шофьори и строители, всичко, което им е необходимо, за да се забавляват в безопасна среда, изцяло пресъздаваща реалният свят на техните родители. Всяко дете ще е запленено от множеството сюжетни играчки, които предлагаме.

Зона за по-малки деца – зона  на 2 нива, подходяща за деца от 3 до 5 години. Уникална интериорна декорация, пресъздаваща атмосферата на приказно царство – царски лабиринти, пързалки, подскачащи топки, люлки, къщички, басейни с топки,стена за катерене, смешни огледала, и много други изненади...

 Творчески кът за рисуване, оцветяване на керамични фигурки и образователни игри!     

Други парти в София

 
Детски рожден ден с РОБОТИ от Onparty

РОЖДЕН ДЕН С РОБОТИ Парти център ОНПАРТИ предлага уникални по рода си детски рождени дни и ...още

 
Рожден ден в планината за деца и възрастни с Мотен Спорт

Рожден ден в планината. Как ви звучи? Най - добре е да пробвате, а екипът на "Мотен" ...още

 
Детски рожден ден Fun&Sport

Заведение Cozy Kitchen (“Уютната кухня”) е част от семейството на спортен комплекс ...още

 
Рожден ден на басейн към Star Club Fit & SPA

Басейнът се затваря специално за мероприятието. Аниматор се грижи за забавлението на децата, има ...още

 
Детски рожден ден на Витоша с "Мачирски Спорт"

Подарете на детето си един незабравим и различен рожден ден сред природата. Окачват ви много игри ...още

© 2018 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft