Парти център КОКОЛАНДИЯ

arts_blue_line
парти клубове  > парти  > София
представяне grey_line

Коколандия е парк за екстремно развлечение и различни приключения. По-малките деца имат възможност за различни забавления спрямо възрастта им. Бънджи, батут и стена за катерене са само част от забавленията, които предлагаме.

Приключенски парк “КОКОЛАНДИЯ” е място с екстремно-развлекателен характер. Въжените кръгове са подходящи за деца над 4 години. За по-малките сме приготвили други забавления съгласно възрастта им. Разполагаме с бънджи , батут, стена за катерене, мини голф игрище и други.

Ние, създателите на КОКОЛАНДИЯ споделяме философията, че всяко дете трябва да израства в балансирана среда. Tърсим баланса между забавното и безопасното, между страха и предизвикателството! Смятаме, че всеки клиент трябва да бъде подтикнат максимално, да се справи сам с предизвикателството и да премине съоръжението дори с цената на страх и сълзи. Вярваме, че така ще научим децата да се справят сами с предизвикателствата на живота. Нашите инструктори имат за задача да поощряват децата да успеят сами, за това се намесват само в краен случай. Скъпи родители, доверете ни се !!! Всеки ден, в продължение на 12 години, предизвикаме децата до границата на възможностите им. Ние като екип знаем кое дете, какво препядствие може да премине и ще го поощряваме да го направи. За това, моля, вслушвайте се в съветите на инструкторите.

Посетителите в парка се разделят на групи според физическите им възможности, както и според възрастовата група. Разделянето се извършва от инструктор и се налага защото различните нива на трудност, изискват различни физически и психологически умения. Винаги приветстваме децата да се изправят срещу предизвикателства, но в рамките на разумното. Ние поощряваме всеки, който се чувства подготвен да премине едно ниво над неговата група, но прескачането на няколко нива води до невъзможност да премине, блокира другите участници и създава излишно напрежение, както сред децата, така и сред родители и сред инструктори.

На всеки клиент се продава билет, който той е длъжен да пази до напускането на парка. На входа на парка инструктора задължително поставя „обезопасителна екипировка” на всеки посетител и му провежда устен инструктаж на правилата за безопасност. Инструкторите следят за правилното осигуряване и се намесват само при нужда. Клиентите трябва сами да могат да преминават по съоръженията. Желателно е първо да са минали по-долните кръгове за да бъдат допуснати до следващият. След приключване на обиколката, инструкторът сваля седалката.
При закъсване на клиент по съоръженията, инструкторът взима решение, по какъв начин да окаже помощ /като му помогне да премине препятствието или като го свали/. Всякакви прояви на неизпълнение разпорежданията на инструктора или умишлено пренебрегване на правилата могат да застрашат, както вашия живот, така и на останалите посетители в парка. В този случай инструкторът прекратява преминаването по съоръженията и отстранява участника.

Други парти в София

 
Детски рожден ден с РОБОТИ от Onparty

РОЖДЕН ДЕН С РОБОТИ Парти център ОНПАРТИ предлага уникални по рода си детски рождени дни и ...още

 
Рожден ден в планината за деца и възрастни с Мотен Спорт

Рожден ден в планината. Как ви звучи? Най - добре е да пробвате, а екипът на "Мотен" ...още

 
Детски рожден ден Fun&Sport

Заведение Cozy Kitchen (“Уютната кухня”) е част от семейството на спортен комплекс ...още

 
Рожден ден на басейн към Star Club Fit & SPA

Басейнът се затваря специално за мероприятието. Аниматор се грижи за забавлението на децата, има ...още

 
Mega Xtreme Bowling Center

Мега Екстрийм Боулинг Центрове организират детско парти и детски рожден ден! Заповядайте при ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft