Парти агенция Викторио Ленд

arts_blue_line
парти клубове  > парти  > София
представяне grey_line

Щурите детски партита и детски рожденни дни са наш специалитет. Разполагаме с млад екип от професионалисти, озвучаване, парти костюми, аксесоари и награди за всяко събитие. Тематичните партита за детски рожден ден се водят професионално с любими детски герои, игри и забавления. Подходящото място за детско парти е там където вие и малчуганите се чувствате добре - домашни условия,  в парка, на двора,  заведения,  детски центрове, градини и училища. Завъртете се на нашата въртележка от забавленията...

НАШИТЕ ДЕТСКИ ПАРТИТА:

 • КАРАОКЕ ПАРТИ:

Времетраене: 2 часа
Цена: 180лв.
Подходящо за: Деца над 4 години
Да се съберем дружинка, да се забавляваме  в захлас, скуката да оставим настрани и с  приятели да се повеселим.  
Партито включва:
DJ и аниматор, LSD монитор, 2 микрофона. Много музика, танци и забавни игри, награди за всеки участник, тематични аксесоари, украса с балони, надпис „Честит рожден ден”, свещички и фонтан за тортата.
Аниматор раздава на гостите каталози с опис на всички български и чужди песни и малки картончета, на които всеки желаещ записва името на песента, която желае да пее и своето име. Картончетата се предават на DJ-я и по реда на тяхното пристигане всеки се изявява като звезда на сцената. Най–добрият певец, най-добрият танцьор, най-добрият имитатор ще получат специални награди.

 • ДЕТСКО ZUMBA ПАРТИ:

Времетраене: 2 часа
Цена: 260лв.
Подходящо за: Деца над 4 години
Зумба е новата мания завладяла света. Горещи танци и тонус за цялото тяло!
С атрактивна визия и луди танци, да си спретнем олелия и да видим кой е най-голяма денс-фурия.
Партито включва:
Zumba инструктор,един аниматор с парти аксесоари,професионално озвучаване,забавления и игри подходящи както за момичета така и за момчета,подаръчета за всяко дете,свещички и фонтан за тортата!

 • АРТ ПАРТИ:

Времетраене: 2 часа
Цена: 150лв.
Подходящо за: Деца над 4 години
Партито включва: умело съчетание на арт занимания и забавни състезания с двама аниматори, професионално озвучаване, пъстра мозайка от занимания подходящи за момичета и момчета, танци, рисунка на лице или грим, арт материали, аксесоари, награди, изработка на маски, бижута, декупаж и др. техники в приложното изкуство.
Получавате безплатно: Снимки от детския рожден ден, атрактивна празнична украса и парти артикули.

 • МИКИ МАУС ПАРТИ

Времетраене: 2 часа
Цена: 125 лева
Подходящо за: деца над 2 години
Да се съберем дружинка, да се забавляваме  в захлас, скуката да оставим настрани и с МИКИ МАУС и приятели да се повеселим.  
Партито включва: двама аниматори, професионално озвучаване, парти аксесоари, балонна украса, състезателни игри, дискотека.

 • ПРИНЦЕСА ПАРТИ

Времетраене: 1,30 часа
Цена: 70 лева
Подходящо за: деца над 3 години
Партито включва: един аниматори с костюм, костюм за рожденничката,  аксесоари, награди, поредица от забавни тематични игри и състезания, пъзел, загадки, търсене на изгубеното съкровище на принцесата, рисунка на лице.
ПРИНЦЕСА ПАРТИ  с двама  аниматори: времетраене - 2 часа; цена - 130 лева. Включва двама аниматори с костюми , костюм за рожденничката, професионално водена програма с озвучаване и микрофон, балонна украса. Получавате безплатно: колаж снимки от най-забавните моменти на детския рожден ден, фонтан и свещички за торта.

 • СТЕФАНИ ПАРТИ (LAZY TOWN PARTY)

Времетраене: 1,30 часа
Цена: 70 лева
Подходящо за: деца над 3 години
Партито включва:  забавна програма водена от  Стефани, въвличаща децата в най-интересните моменти от детския сериал "мързел град",  тематични аксесоари за рожденничката,  забавни игри и състезания, подходящи за момичета и момчета, аксесоари и награди, рисунка на лице.
СТЕФАНИ ПАРТИ  с двама  аниматори: времетраене - 2 часа; цена - 130 лева. Включва двама аниматори - единия  с костюм на Стефани, перука и аксесоари за рожденничката, професионално озвучаване, водене с микрофон, балонена украса. Получавате безплатно: Снимки от най-забавните моменти на детския рожден ден,  фонатан и свещички за торта.

 • МЕЧО ПУХ ПАРТИ

Времетраене: 1,30 часа
Цена: 125 лева
Подходящо за: деца над 2 години
Партито включва: Аниматор с костюм на Мечо Пух,  забавления и  награди, поредица от интересни тематични игри и състезания, пъзел, загадки,  рисунка на лице.
МEЧО ПУХ ПАРТИ с двама аниматори: времетраене - 2 часа; цена; 180 лева.  Включва двама аниматори с костюми, професионално водена програма с микрофон, балонна украса.  Получавате безплатно: колажи снимки от най-забавните моменти на детския рожден ден, свещички и фонтан за торта.

 • БЕН ТЕН (BEN 10) ПАРТИ

Времетраене: 1,30 часа
Цена: 70 лева
Подходящо за: деца над 3 години
Партито включва: програма с най-забавните и интересни моменти от детския сериал "Бен 10", един аниматори въвличащ децата в щура надпревара с извънземните злодеи за супер силата на Бен 10, костюм - Бен 10 за рожденника, тематични игри и забавления, подходящи както за момчета така и за момичета, рисунка на лице, аксесоари, награди.  
БЕН 10  ПАРТИ  с двама  аниматори: времетраене - 2 часа, цена - 130 лева. Включва двама аниматори, професионално водена програма с микрофон и озвучаване, балонна украса, дискотека. Получавате безплатно: колажи снимки с най-забавните моменти от детското парти, фонтан и свещички за торта.

 • СЪРВАЙВЪР ПАРТИ

Времетраене: 1,30 часа
Цена: 70 лева
Подходящо за: деца над 4 години
В страшни битки за оцеляване се включете и тотема за неприкосновенност спечелете. Партито включва:  аниматор с костюми, въвличащи децата в забавни състезателни игри за оцеляване, тематични забавления, рисунка на лице, сървайвър аксесоари, награди.
 СЪРВАЙВЪР ПАРТИ  с двама  аниматори: времетраене - 2 часа; цена - 130 лева. Включва двама аниматори с костюми , аксесоари за децата, професионално водена програма с озвучаване и микрофон, балонена украса. Получавате безплатно: колаж снимки от най-забавните моменти на детския рожден ден, фонтан и свещички за торта.

 • ПИРАТСКО ПАРТИ

Времетраене: 1,30 часа
Цена: 70 лева
Подходящо за: деца над 3 години
На пиратския кораб  за забавления и битки се пригответе и орден за най-смел пират си вземете. Партито включва: аниматор с пиратски костюм, костюм за рожденника, тематични забавления  и състезания подходящи за момичета и момчета, рисунка на лице, пиратски аксесоари, награди.
ПИРАТСКО ПАРТИ  с двама  аниматори: времетраене - 2 часа; цена - 130 лева. Включва двама аниматори, втори аниматор с костюм по избор, костюм за рожденника, професионално водена програма с озвучаване и микрофон, балонена украса. Получавате безплатно: колаж снимки от най-забавните моменти на детския рожден ден, фонтан и свещички за торта.

 • РУСАЛКА ПАРТИ

Времетраене: 1,30 часа
Цена: 100 лева
Подходящо за: деца над 3 години
Като истински русалки да се гмурнем в море от забавления и разкрием тайните на изгубеното съкровище. Партито включва: аниматор с костюм, костюм на русалка за всяко дете на партито, забавни игри, аксесоари, награди, поредица от тематични игри и състезания подходящи както за момичета така и за момчета, пъзел, загадки, разкриване тайните на изгубеното съкровище, рисунка на лице.
РУСАЛКА ПАРТИ  с двама  аниматори: времетраене - 2 часа; цена - 150 лева. Включва двама аниматори с костюми, русалски опашки за децата, професионално водена програма с озвучаване и микрофон, балонна украса. Получавате безплатно: колаж снимки от най-забавните моменти на детския рожден ден, фонтан и свещички за торта.

Други парти в София

 
Детски рожден ден с РОБОТИ от Onparty

РОЖДЕН ДЕН С РОБОТИ Парти център ОНПАРТИ предлага уникални по рода си детски рождени дни и ...още

 
Рожден ден в планината за деца и възрастни с Мотен Спорт

Рожден ден в планината. Как ви звучи? Най - добре е да пробвате, а екипът на "Мотен" ...още

 
Детски рожден ден Fun&Sport

Заведение Cozy Kitchen (“Уютната кухня”) е част от семейството на спортен комплекс ...още

 
Рожден ден на басейн към Star Club Fit & SPA

Басейнът се затваря специално за мероприятието. Аниматор се грижи за забавлението на децата, има ...още

 
Mega Xtreme Bowling Center

Мега Екстрийм Боулинг Центрове организират детско парти и детски рожден ден! Заповядайте при ...още

© 2018 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft