Парти агенция АКВАРЕЛО

arts_blue_line
парти клубове  > парти  > София
представяне grey_line

Винаги позитивни, обърнати към слънчевото добро бъдеще, ние от АКВАРЕЛО раздаваме оптимизъм и приветстваме вашите усмивки. Казваме „здравей” на светулката във всеки от вас, на вашия личен индивидуален стил и почерк. В нашата малка фабрика за веселие, упражняваме практики за събуждане на вдъхновението. Преобразявайки се на приказни герои, успяваме да вдъхнем живот на всяко събитие.  Детските партита, рожденни дни и тематичните занимания са наша страст, а изненадите - специалитет. Тук изкуството и доброто настроение се превръщат в терапия или инструмент за нравствено и социално развитие. 
   При нас мобилните телефони и компютрите се заместват с цветни платна и мозайкa от забавления, дуела със сивото ежедневие с устремено надбягване с вятъра, пчелите и слънчевите лъчи, а връзката с нашите любими хора ( родители, деца, приятели ) става по-свежа,  наситена с много любов и сякаш се възобновява постоянно.
В нашата  пъстра  люпилня  за щури  развлечения,  възрастовите бариери падат и даваме гласност на мислите и звуците, напиращи някъде там отвътре, да излязат на повърхността. Tака дишаме по-леко...
... и естествено на лицата ни сияе усмивка. 

Щурите детски партита и детски рожденни дни са наш специалитет. Разполагаме с млад креативен екип от професионалисти, озвучаване, парти костюми, аксесоари и награди за всяко събитие. Тематичните партита за детски рожден ден се водят професионално  с любими детски герои, игри и забавления. Подходящото място за детско парти е там където вие и малчуганите се чувствате добре - домашни условия,  в парка, на двора,  заведения,  детски центрове, градини и училища. Полюлейте се на нашата люлка на забавленията. Необходими са килограм деца и щипка добро настроение. 

Детските партитата се провеждат на територията на град София.

Други парти в София

 
Детски рожден ден с РОБОТИ от Onparty

РОЖДЕН ДЕН С РОБОТИ Парти център ОНПАРТИ предлага уникални по рода си детски рождени дни и ...още

 
Рожден ден в планината за деца и възрастни с Мотен Спорт

Рожден ден в планината. Как ви звучи? Най - добре е да пробвате, а екипът на "Мотен" ...още

 
Детски рожден ден Fun&Sport

Заведение Cozy Kitchen (“Уютната кухня”) е част от семейството на спортен комплекс ...още

 
Рожден ден на басейн към Star Club Fit & SPA

Басейнът се затваря специално за мероприятието. Аниматор се грижи за забавлението на децата, има ...още

 
Mega Xtreme Bowling Center

Мега Екстрийм Боулинг Центрове организират детско парти и детски рожден ден! Заповядайте при ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft