ОХО

arts_blue_line
лагери  > летни  > София
представяне grey_line

От създаването си ОХО тим се стреми да привлече все повече и повече деца и тийнейджъри, към спорта. Първият лагер, с малка група деца проведохме през септември 2001 година. Целта ни бе, чрез сърфа и морето да създадем от тази група деца един отбор, един тим, група приятели, които да споделят радостта от спорта. Да ги отдалечим максимално от улиците и кафенетата на града и да ги научим да обичат природата, да разчитат един на друг.... И успяхме!

Те също ни научиха на доста неща най-ценното, от които е, че децата имат нужда от внимание и приятели, от нас, от това някой да ги накара да обичат спорта, планината и морето, и това ни мотивира в нашата работа.

Сърф (Летни) лагери

Развитието на технологиите и материалите за производството на уиндсърф екипировка направи възможно обучението по уиндсърф и при децата. Олекотените детски ветрила, по-широките и стабилни дъски улесняват значително усвояването на техниката на управление на уиндсърфа дори и за най-малките.

Уиндсърфът е спорт развиващ и укрепващ хармонично мускулатурата на тялото. Провеждането на заниманията на морския бряг, влияят положително на здравословното и физическо развитие на децата. Основните понятия и принципи на ветроходния спорт изучавани в курсовете по уиндсърф допринасят за развитието на комбинативното мислене и въображението на децата.
Сърф лагерите на ОХО тим се провеждат от 1 юни до 30 юли и от 20 август до 15 септември.

Ски и сноуборд (зимни) лагери

Планина, чист въздух, красиви снежни гледки и всичко това свързано с укрепване и хармонично развитие на тялото. Това ни дават тези два прекрасни спорта, като ни изпълват и с много приятни емоции. Новата екипировка, прекрасните ни зимни курорти, съвременната методиката на обучение и високо квалифицираните ни инструктори дават възможност за безопасното усвояване на техниката на тези спортове още от съвсем ранна детска възраст. Срещата с нови приятели и преодоляването на малки трудности, допринасят за изграждането на силни характери. Планината …… тя ни дава много!

Ски и сноуборд лагерите на ОХО тим се провеждат през зимната и пролетната ваканция. Точните дати и повече информация може да намерите в сайта.

Планински лагери

Какво по-хубаво и вълнуващо от това да опознаеш планината. Нейната красота, магнетична сила, тайнственост, приветливост. А богатството да я обикнеш? Богатството да вдишаш чистия въздух, да усетиш енергията, с която те зарежда. Това е любовта към планината, която остава в децата след като прекарат известно време сред природата, като покорят първия връх, като се сблъскат и преодолеят поредната трудност. Приятелите, които срещаме там остават приятели за цял живот. Планината ....... тя ни прави по-добри!

Планинските лагери на ОХО тим се провеждат от 1 юни до 15 декември. През лятната ваканция организираме едноседмични лагери, в останалото време едно и двудневни екскурзии.

Други летни лагери в София

 
Приключенски програми от Мотен Спорт

ДАТИ: 30.05.2016, 06.06.2016, 13.06.2016, 20.06.2016, 27.06.2016, 04.07.2016, 11.07.2016, ...още

 
Приключенски арт лагер с Танцувално студио "КА-Денс"

"Играта" е приключенски арт лагер за деца на Танцувално студио "КА-Денс" и ...още

 
Лятна арт ваканция в Арт клуб Рояна

АРТ ВАКАНЦИЯ! Ако сте дете или имате дете на възраст от 6 до 12-13 години, ако то обича да ...още

 
Покана за летни ваканции 2017 със Summerly!

През лято 2017  SUMMERLY  представя Nike футболни лагери с английски език в Англия ...още

 
Летен лагер в Пирин с Номадия

Летен лагер в Пирин /хотел Припеците, с. Годлево 31. 07 -05.08.2016г. Какво ще правим? ...още

© 2018 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft