струнни инструменти

Младежки дом Враца

arts_blue_line свързани магазини >
представяне grey_line
  • Гъдуларски състав

В началото на 2011 година по инициатива на Младежки дом бе създаден Гъдуларски състав. Ръководител на групата е музикантът педагог Пламен Герганов. Доста амбициозни са младите изпълнители. Най-малкият член на състава е на 7 години, но вече достатъчно напреднал в изпълненията с гъдулка. Гъдуларският състав продължава да приема нови членове.

  • Вокална студия "Враца"

СЕКЦИЯ - Детска вокална група "Сладуранчета-врачанчета" е сформирана през 2002 година. Децата са на възраст от 5 до 10 години. Групата работи върху собствен репертоар и популярни песни на известни композитори.
СЕКЦИЯ - Камерна формация за поп и джаз пеене "Симпатия" е създадена през 2005 г. В нея участват младежи на възраст до 19 години с музикални и певчески качества и амбиции.
СЕКЦИЯ - Индивидуално обучение в естрадно и класическо пеене на младежите, проявяващи професионален интерес. Всички обучавани във Вокална студия "Враца", завършили средното си образование са приети в Музикални академии и институти.
Формациите на Вокална студия "Враца" ежегодно участват и печелят награди от Национални конкурси.

Вокален педагог на Студията е Маргарита Малджанска.

  • Хип хоп "Landslide"

Хип-хоп формацията се сформира към Младежкия дом през есента на 2009 г., но вече завоюва своето място в хип-хоп културата. Инициаторът за нейното създаване, Sn00pZ - Цветан Вълковски има спечелени: 3-то място в C-walk BG Tournament 2009 (online състезание), 5-то място на Beatn up в София. Той е първият и единствен шампион в БА лигата в България (онлайн лига, в която се състезават 10-те най-добри в България), печелил е и три пъти поред националните месечни конкурси за септември, октомври и ноември 2009. Хип-хоп формация "LandSlide" е екип от млади, надеждни, амбициозни и с доказали се качества в хип-хоп танците на национално и международно ниво.

  • Брейк денс "MONS TRIBE"

Брейк денс "MONS TRIBE" е създаден през 1998 година в Младежки дом - Враца. Отборът съчетава разнообразни стилове и техники на танцуване, присъщи за елементите на хип – хоп културата. Групата е инициатор и съвместно с Младежки дом – Враца организатор на Национален брейк денс турнири "ROCKALUTION 1" – 2006 и "ROCKALUTION 2" – 2008 г. Клубът е заел призови места от национални и международни състезания като "Floor the game", "Batlle of the year", "Trowdown", "Old school Resurrection", "B boy breakdown", "Jam On It"

e-mail: youth_house@abv.bg

  • Театрална група "ТЕМП"

Театрална група “ТЕМП” е създадена през 1983 година и е асоциирана към Младежки дом - Враца. Участниците в театралната група са на възраст от 13 до 25 години.
ТГ “ТЕМП” се занимава с ТВ програми, шоу програми за деца и възрастни, организира церемонии и чествания, огнени шоу атракциони /огнен пой/ и др.
Спектакли на групата са представяни в България, Естония, Югославия, Латвия, Гърция, Словакия, Русия, Монако, Белгия, Индия, Великобритания и Испания.

e-mail: tgtemp_g@mail.ru

Други школи и клубове в град Враца

 
Танцова формация Магнифика

Танцова формация "Магнифика" е създадена през февруари 2004г. в град Враца от Ралица ...още

 
Балетно студио АРТ

Балетната школа към ч-ще "Развитие"-гр Враца е създадена през далечната 1957г.Школа с ...още

 
Детски танцов състав "Радост"

ДТС "Радост" е създаден през 1967 година. Негов създател и дългогодишен ...още

 
Младежки дом Враца

Рок група "Бодил" Най-новата формация в Дома е младежка вокална група ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft