Международен езиков лагер към Фондация "Английски клуб"

arts_blue_line
лагери  > летни  > Златни Пясъци
представяне grey_line

Международен езиков лагер към Фондация "Английски клуб"

Смени:
А. Едноседмичен езиков лагер

  • Първа смяна: 8-14 юли 2013 г  
  • Втора смяна: 15-21 юли 2013 г.

Б. Двуседмичен езиков лагер

  • 8-21 юли 2013

Място на провеждане на лагера: Златни пясъци

ЛАГЕРЪТ Е ЗА УЧЕНИЦИ ОТ 9 ДО 17 ГОДИНИ

Лагерът се провежда за 12-та поредна година. До момента около 3000 деца от над 15 държави са участвали в лагера организиран от фондация Английски клуб. За лагерната си дейност фондацията е удостоена с Европейски езиков знак за иновации в чуждоезиковото обучение през 2003г.

Програмата комбинира изучаване на езика чрез разнообразни мероприятия и дейности, който формират културния аспект на изучавания език.  

Чрез програмата, подготвена специално от екипа ни за ученици от средните и горните класове, участниците ще придобият умения в основните направления на езика – говорене, писане, четене, слушане и културно взаимодействие.
 Накратно, фондация „Английски клуб” създава баланс между строгия, фокусиран и проектно приложим чужд език и ученето чрез включване в интересни и забавни дейности под ръководството на умели и опитни учители.

  1. Обучението по английски език се провежда по начин различен от традиционния учебен час в класна стая.
  • Обучението по английски език се провежда по формата на международния изпит GESE /комуникативен английски/ към Тринити колидж Лондон.
  • Обучението включва учебни материали разработени със съдействието на National Geographic   
  1. Забавни игри в сутрешните и следобедните часове с акцент върху допълнителна лексика, спортни състезания, обучение с Мултимедия, РР презентации, игри за формиране на лидерски умения.
  2. Забавни вечери с игри и драматизация - Вечер на Ромео и Жулиета, Състезание по гримиране, Лудото модно шоу, международни вечери , Мис и Мистър Лагер и др.

Обучението се провежда  в групи по 10 ученици в зависимост от входното ниво. Формира се състезателен принцип между екипите. В края на обучението учениците получават сертификати.

Цената включва пълен пансион, обучение, сертификати, туристическа такса, застраховка, открит басейн, екскурзии.

Преподавателски екип - филолози по английски език с международен опит.
 
Моля, вземете си тетрадка, химикал и молив. Имаме доста думи за учене.

До всички лагерници!
 
Кога да пристигнем? - на 8  юли до 13,00 ч.
Моля, свържете се с нас предварително за упътване до мястото на лагера.
Ако имате трудности - обадете ми се на тел. 0899 939294
Пътувам с автобус. Как да открием лагера? - Представител на екипът ни ще ви посрещне на спирката след като уточните къде точно ще слезете.

  • Документи: Декларацията и инфокартона, Здравната книжка, ако имате документ от личния лекар за специфични заболявания
  • Дрехи и материали: Поради ограниченото място в стаята /2- 3 легла/ моля, не носете огромни сакове с багаж. Тениски, къси панталонки, гуменки, джапанки, хавлия,бански костюм, анцуг, шапка, очила, химикалка, моливи, тетрадка за нови думи, тетрадка за уроците  Принадлежности: паста за зъби и четка, гребен, сапун, шампоан, душ-гел, спрей за тяло / не се препоръчват тежки скъпи парфюми и тежки гримове/

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДОБРОТО СИ НАСТРОЕНИЕ, ПОЗИТИВНАТА СИ НАСТРОЙКА И ЖЕЛАНИЕТО ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО ВЪЗПИТАНИ БЪЛГАРИ. ОБУЧЕНИЕТО Е НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК. ВЗЕМЕТЕ СИ СЕБЕУВАЖЕНИЕТО, ЗА ДА БЪДЕТЕ УВАЖАВАНИ И ДА ИМАТЕ НОВИ ПРИЯТЕЛИ.
ОЧАКВАМЕ ВИ!

Както обикновено, ние сме на разположение за въпроси. Ако можем да ти бъдем в помощ, моля обади се в  офисите на тел. 02 85 111 38 /База София/, 0601 66282 /Търговище / и Варна 052 636351 или на моб. 0899 939 294 както и на email: englishclub@englishclub-bg.org

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft