Лятна академия за забавления и приключения - градски лагер

arts_blue_line
лагери  > летни  > София
представяне grey_line

Лятото е обичан сезон от всички деца. Това е време за почивка, хапване на сладолед, игри и забавления . Много родители обаче са заети през целия ден и не могат да отделят достатъчно време за децата си, които често се застояват пред компютъра и телевизора. Интересен начин да предпазят децата от лятното еднообразие е да ги  запишат на лятна академия.

Този вид градки лагер предлага всяка седмица различна програма. От понеделник до петък всяко дете от 6 до 12 години може да участва в предварително подготвени тематични дни, включващи разходки на Витоша, басейн на Панчарево, театрални и арт занимания, посещение на музеи, играене на боулинг, съзтезания, търсене на съкровища, образователни игри, пикници, творчески ателиета. Лятната академия е възможност за децата да намерят нови приятели и да прекарват време през лятната ваканция на открито с интересни и разнообразни  занимания.

Забавното може да бъде полезно

Нашите игри и занимания са насочени към откриване и развитие на предпочитанията и талантите на децата. Нашата цел – докато се забавляват, децата да учат и да израстват, да обогатяват вътрешния си свят, опознавайки действителността и самите себе си. Програмата е насочена към насърчаване на мисленето, въображението и креативността на децата. Участвайки в различни летни приключения, те ще се докоснат до фолклорните обичаи и традиции, ще усвоят екологични знания и умения, ще научат какво е детска йога, ще се запознаят с понятия като етикет и култура на поведение, ще участват в програмата „сам вкъщи”, ще развият своите таланти в арт и театрални ателиета.

Различните занимания са свързани с посочената тема и са обогатени с любопитни и полезни факти на достъпен език. Тяхната цел е, докато децата се забавляват, да научат нови полезни неща и да се провокира техният интерес към определената тема.

На открито

Приключенски игри със специален сценарий и реквизити ще се провеждат на пикници, излети и разходки на Витоша, Бистрица, както и в паркове. Тематичните занимания са изпълнени със спортни, артистични и логически игри, съобразени с възрастта и интересите на децата.

Децата ще се разхлаждат на нашите специални водни партита, които организираме в открити басейни.

На закрито

Когато времето не позволява занимания на открито, сме предвидили посещения на  музеи, театър, кино и турнир по боулинг.

*Тайна от парти кухнята: Обиколката на музея може да се превърне в истинско приключение, когато е подготвено като изпълняване на специални задачи, откриване на причудливи стари предмети, разгадаване на загадки. Този приказно-образователен тур развива въображението и привлича вниманието  на децата към информацуята представена в музея.

Безопасност

Задължителна част от програмата за деня е предварителният инструктаж за безопасност.  По време на самите занимания ръководителите ще се грижат и ще отговарят за напомнянето и спазването на правилата , което ще осигури здравословна и безопасна среда за децата.

Ритъм

Заниманията и тяхната интензивност и характер са съобразени с цикъла на деня и с възможностите на децата. Спортните игри се редуват с творчески занимания и игри от по-спокоен характер с цел правилно разпределение на енергията на децата.

Други летни лагери в София

 
Приключенски програми от Мотен Спорт

ДАТИ: 30.05.2016, 06.06.2016, 13.06.2016, 20.06.2016, 27.06.2016, 04.07.2016, 11.07.2016, ...още

 
Приключенски арт лагер с Танцувално студио "КА-Денс"

"Играта" е приключенски арт лагер за деца на Танцувално студио "КА-Денс" и ...още

 
Лятна арт ваканция в Арт клуб Рояна

АРТ ВАКАНЦИЯ! Ако сте дете или имате дете на възраст от 6 до 12-13 години, ако то обича да ...още

 
Покана за летни ваканции 2017 със Summerly!

През лято 2017  SUMMERLY  представя Nike футболни лагери с английски език в Англия ...още

 
Летен лагер в Пирин с Номадия

Летен лагер в Пирин /хотел Припеците, с. Годлево 31. 07 -05.08.2016г. Какво ще правим? ...още

© 2018 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft