Кристал Палас Кидс

arts_blue_line
парти клубове  > парти  > Бургас
представяне grey_line

Кристал Палас Кидс е място, което предлага много забавления, за вашите деца, като ви предоставя уникалната възможност докато те празнуват на воля, вие техните родители да сте в отделна зала, в която да се чувствате добре и без обичайните проблеми и притеснения. Клубът разполага с две просторни зали, отделени една от друга, което слага край на обичайните проблеми, с които се сблъскваме при всяко парти, било то ваше или на вашето дете.

За да стигнем до създаването на това място направихме проучване и разбрахме три неща: първо- в нашия град има десетки места, където вашето дете може да прекара своя специален ден; второ- има стотици места, където родителите могат да прекарат своя специален ден; и трето, най-важно- НЯМА място където родители заедно със своите деца да прекарат своя специален ден. Това беше до сега! В Кристал Палас Кидс е важно всички да се чувстват добре. При нас можете да откриете голямо разнообразие от храни и напитки, незабравими игри и изненади, забавна част, осигурена от нашите креативни аниматори, караоке и музикална програма с професионален DJ.

ИМА И МНОГО ИЗНЕНАДИ – заснемане на партито (в зависимост от избрания пакет), но което е по-важното това НЯМА ДА ВИ СТРУВА НИЩО!!! Филмът включва най-запомнящите се моменти от партито, а освен него АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО ще получите много снимки и оригинален колаж за рожденика!!!

Други в град Бургас

 
Rhythm Escape - Hip-Hop Dance School

Школата за Street Dance на Rhythm Escape е основана на 15 декември 2007г от Албена Тодорова. ...още

 
На Музика с МаМа в студио за танци и йога ,,Сътворение"

На Музика с МаМа - група за ранно музикално развитие и терапия за деца. Това е нашето ...още

 
ЕМ АРТ

От няколко години “ЕМ АРТ” произвежда и реализира на едро богат асортимент от ...още

 
Книжарници Хеликон

Книжарници Хеликон Ние предлагаме над 22 000 заглавия на български език - тематично ...още

 
Книжарници Хеликон

Книжарници Хеликон Ние предлагаме над 22 000 заглавия на български език - тематично ...още

© 2018 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft