състезателни и латино- американски танци

Клуб по спортни танци „Бургас 75”

arts_blue_line свързани магазини >
представяне grey_line

Клуб по спортни танци „Бургас 75” е създаден през 1975 год., но голяма част от по-старите клубове по танци у нас биха могли да завидят на неговата богата спортна история.
За годините на неговото съществуване до днес през школите на клуба са преминали обучение над 6 000 деца и младежи, а колекцията от купи и медали продължава да се увеличава след всяка тяхна поява на дансинга.
Състезателите от КСТ „Бургас 75” са взели участие в повече от 450 национални и
370 международни турнири.
  Клубът е инициатор и организатор съвместно с община Бургас на единствената присъдена до този момент в България „Европейска Купа по Латино-Американски Танци” през 1991 год. - на трaдиционния Международен турнир по Спортни Танци, кръг от световната верига IDSF International Open.
Под сегашното си название „Купа Бургас 2008” през месец септември той ще отбележи вече своето 23-то издание. Всяка година турнирът е излъчван по БНТ и е считан от нашата общественост за един от бисерите от културния афиш на Бургас през годините.
Многобройни са участията на танцовите двойки на клуба в телевизионни предавания, тържествени концерти и спектакли, отбелязали не един празник и годишнина.
  За изминалите 35 години клубът се утвърди като център за подготовка на много от най-добрите състезателни двойки в страната. Призовите места в повечето Национални шампионати, както и в голям брой Международни турнири по традиция се заемат от представителите на нашия клуб. Като доказателство за това могат да послужат поредните върхови резултати, показани от състезателите ни през настоящата 2008г. - още в средата на спортния календар ние вече се гордеем със 7 златни, 7 сребърни и 7 бронзови отличия.
  Днес КСТ „Бургас 75” наброява 5-ма треньори и 187 членове – утвърдени, нови и бъдещи състезатели с надежди и стремежи към покоряване на нови спортни върхове.

Клуб по спортни танци „Бургас 75” дава възможност на всички желаещи да потанцуват просто за удоволствие, да се докоснат до атмосферата на шампионския клуб.
Без ограничение във възрастта, всеки може да се отпусне под ритъма на горещите латино танци.

В залите на КСТ „Бургас 75” ще имате удоволствието да бъдете обучавани от едни от най-добрите инструктори по латино и бални танци. Запознанството с нови и интересни хора Ви дава шанса да преоткриете нови кътчета от вашата душевност, да станете част от танцовото общество, да посетите колоритни и вълнуващи места.
Само в нашия клуб имате изклучителната възможност да се включите в организираните семинари с латино звездите Памбос, Алфредо Торес и др.
Всеки салса фестивал е посещаван от групите на звездния клуб, като по този начин всеки един от Вас става част от магията наречена Танц.

ЗАПИШЕТЕ ВАШИТЕ ДЕЦА СЕГА, ЗА ДА ГИ ВИДИТЕ ШАМПИОНИ В БЪДЕЩЕ !

Клуб по спортни танци "Бургас 75" дава възможност на деца от всички възрасти да се научат да танцуват, да се докоснат до атмосферата на шампионския клуб.
В залите на КСТ "Бургас 75" вашите деца ще бъдат обучавани от едни от най-добрите инструктори по латино и бални танци в страната.

Други школи по състезателни и латино- американски танци в Бургас

 
Танцово "Студио 29"

Танцово Студио 29 - място за усмивки и добро настроение. Студиото отвoри врата на 18 октомври ...още

 
Танцово студио "Дюн"

Студио ДЮН е създадено от бургаската Танцова компания ДЮН/Сдружение Танц БГ. Дейността ...още

 
Студио за танци и йога "Сътворение"

Създадохме „Сътворение” , за да имаме поле за изява за нещата, които обичаме да ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft