състезателни и латино- американски танци

Клуб "ОГОСТА данс”

arts_blue_line свързани магазини >
представяне grey_line

Клуб по спортни танци „ОГОСТА данс” - Монтана

Създаден през пролетта на 2004 година и официално регистриран като юридическо лице с идеална цел през следващата година, спортен клуб „ОГОСТА данс” развива своята дейност в центъра на Северозападна България – Монтана.

С цялостната си тренировъчна и художествено-творческа дейност клубът функционира като център за развитие и изява на творчески способности и високо спортно майсторство.

Основан от група млади ентусиасти заедно със старши треньора Веселин Ковачев клубът бързо набира скорост и днес е водещ в Северозападна България. Лицензирана спортна организация и член на БФСТ.

Към настоящия момент „ОГОСТА данс” е един от динамично развиващите се спортни клубове в страната. Със своята добра организация и начин на работа в екип бе създадена и първата танцова формация, която като шампион от Държавното първенство за 2006 год. представи страната на Световното първенство по спортни танци за формейшън програми в Германия. Организатор на турнири по спортни танци, които със своята мащаб, представителност и тържественост го превръщат в незабравима и престижна проява.

Шампиони за 2008 г. в категория Латиноамерикански формейшън.

Състезателните танцови двойки с гордост представят името на „ОГОСТА данс” – Монтана, като зад това име днес стоят 27 танцови двойки и две подготвителни школи.

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft