приложно изкуство

ИДЕЯ - Твоето място за творчество

arts_blue_line свързани изкуства >
представяне grey_line

Нашият стремеж

В продължение на 2, изпълнени с много енергия и работа години, нашият неголям, но сплотен и всеотдаен екип, успя да създаде /смеем да твърдим без излишна скромност/ най-добрия в страната магазин за хоби материали, идеи и творчество - Идея в гр. Плевен, Търговски център Макси. Радостта и емоцията на нашите клиенти, които ни посещават от цялата страна, ни показват, че сме на правилния път. Продължавайки по него, за да сме по-близо до Вас, днес сме щастливи да Ви представим електронния ни магазин www.ideahobby.bg .

Нашите продукти

Всеки един от нашите продукти е внимателно подбран за да Ви донесе забавление и радост на Вас - хобисти и професионалисти от всички възрасти. Това е възможно благодарение на нашите контакти с доставчици и производители от цял свят, чрез които ще можем непрекъснато да Ви представяме нови продукти, техники и идеи.

Нашето обслужване

За нас винаги на първо място сте Вие, нашите Клиенти. За нас е важно не само да отговорим на Вашето търсене, но и да получим високата Ви оценка за нашата работа. Именно за това стремежът ни е да Ви запознаваме както с новите продукти, така и с идеите за тяхното прилагане, демонстрация на различни приложни техники посредством видеоклипове от нашите workshop-ове, персонални съвети от нашите консултант-декоратори, почти постоянни намаления и ваучери за отстъпки и още много.... Всъщност едно необятно място за творчество - Идея. Твоето място за творчество!

Други магазини за приложно изкуство в Плевен

 
ИДЕЯ - Твоето място за творчество

Нашият стремеж В продължение на 2, изпълнени с много енергия и работа години, нашият неголям, ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft