Зеленото училище “Еко Елена”

arts_blue_line
представяне grey_line

Зеленото училище “Еко Елена” е част от образователната програма на Международен детски лагер за изучаване на конна езда, езици и изкуства в гр.Елена, Йовчевата къща.

Това е дългосрочна програма, която надгражда всяка следваща година нови знания, умения и таланти у децата – в сферата на спорта, изкуствата, занаятите и е съсредоточена върху това, детето да се забавлява, да общува с връстници от цял свят, и да опознава природата, растенията и животните, участвайки в грижите за тях!

Програма, разработена от нашия екип, създава възможност за деца между 6 и 18 години да прекарат незабравими дни, като усвоят основни умения в конната езда и повече от 10 допълнителни дейности като: плуване, колоездене, тенис на маса, стрелба с въздушна пушка и лък, катерене, танци, рисуване, грънчарство и много други.

Програмата е модулна, добре балансирана и се адаптира към индивидуалните възможности и интереси на всяко дете. Единственото задължително условие при нас е децата да се чувстват добре и да се забавляват, обгърнати с любов и внимание!

НАСТАНЯВАНЕТО на децата става в автентична и уютна домашна обстановка на Комплекс за селски туризъм “Йовчевата къща”,разположен в китната махала Килъжевци, само на 3 км. от центъра на възрожденския град Елена – тук всеки става част от едно голямо семейство. Към комплекса има конна база, плувен басейн с лятна градина, съоръжения за тенис на маса, колоездене, федербал, волейбол, дартс и др.

В КОННАТА БАЗА на комплекса се отглеждат коне от породите «Източнобългарска» и «Каракачанска». Чрез квалифицираните си инструктори тя предлага възможност за обучение по езда за начинаещи и напреднали и преходи с коне.

ЕКИПЪТ от ръководители, аниматори, инстуктори, водачи и помощниците им, се грижи за удобството, комфорта и безопасността на децата.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА СМЕНИТЕ: 5 дни /4 денонощия/;

СМЕНИ:
месец ЮНИ:

 • от 15 юни /събота/ до 19 юни /сряда/;
 • от 22 до 26 юни;

месец ЮЛИ:

 • от 29 юни /събота/ до 3 юли /сряда/;
 • от 6 до 10 юли;
 • от 13 до 17 юли;
 • от 20 до 24 юни;

месец АВГУСТ:

 • от 3 август /събота/ до 7 август /сряда/;
 • от 10 до 14 август;
 • от 17 до 21 август;
 • от 24 до 28 август;

месец СЕПТЕМВРИ:

 • от 31 август /събота/ до 4 септември /сряда/;
 • от 7 до 11 септември;

ЦЕНА: 250 лева на дете.

В цената са включени: настаняване в Комплекс за селски туризъм «Йовчевата къща» при условия пълен пансион /нощувка, закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря/, участие в програмата за конна езда, спорт и развлечения, предоставяне на предпазна екипировка, ползване на басейна и спортните съоръжения на комплекса, трансфери от и до гр.Елена и с.Мийковци.

В цената не са включени: трансферите от и до Варна, София и др.населени места с отдалеченост повече от 20 км.от лагера, които се заплащат допълнително, по предварителна заявка.

ОТСТЪПКИ:

 • 50 % за ранно записване – до края на месец февруари за пролетния лагер и до края на месец април – за летния,
 • 50 % за всяко второ, трето и т.н. дете от семейството,
 • 50 % за деца със специални нужди, които посещават лагера с придружител.

Различните отстъпки и промоции не могат да се ползват едновременно!

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ за програмата, начините за записване и плащане, регистрационен формуляр, часове за пристигане и настаняване, декларация от родител и други специфични изисквания, можете да намерите на сайтовете ни:
www.yovchevatakashta.com  
www.horseriding-club-elena.com

Комплекс ЙОВЧЕВАТА КЪЩА осигурява и настаняване за родителите на децата, при условия:  Само нощувка – 20 лв. на човек на нощ, Нощувка и закуска – 25 лева на човек на нощ, Полупансион /нощувка, закуска и вечеря/ – 35 лева на нощ.

Други в град Елена

 
Детски езеков лагер в Бунгала Лъки

Нека да направим лятото различно и забавно! Искате ли вашите деца да се насладят на красивата ...още

 
Детски езиков лагер с изучаване на конна езда, езици и изкуства

Ако детето ви обича конете и искате да изживее една незабравима лятна ваканция – ...още

 
VILLYLAND

Какво е Вилиленд ? Вилиленд е детско екоселище . То се намира в с. Мийковци, на 13 км от гр. ...още

© 2021 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft