за нас

Какво е kidsarts.bg?

Kidsarts e сайт, посветен на развитието на таланти в детска възраст. Неговата основна цел е да улесни родителите и децата в намирането на подходящо творческо занимание и да превърне изкуството в
част от живота на детето.

Кой стои зад kidsarts.bg?

Kidsarts e собственост на Kids Dreams Ltd., организация, създадена от любов към децата и посветена на пълноценното детско развитие и усмивки.

Какво съдържа kidsarts.bg?

Кidsаrts е актуален каталог с възможностите и местата за творческа изява в цялата страна - с описание на дейността, график на заниманията, координати, снимки.

Кidsаrts е инфогайд, подходящ както за деца, които обичат да пускат фантазията си в действие,така и за такива, които искат да се занимават сериозно с изкуство.

Kidsаrts е помощник за намирането на информация за терапия чрез изкуство за деца с проблеми и увреждания и такива, лишени от родителска грижа.

Кidsаrts е улеснение за родителите при търсене на художествени материали.

Kidsаprts е гайд за летни /зимни/ школи и лагери, уъркшопи и пленери.

Кidsarts е среща с личности, които пропагандират ползата от заниманията с определен вид изкуство и свободата да изразят себе си по нестандартен начин.

Кidsаrts са новини и събития, свързани с концерти, мероприятия и пленери, в които участват деца.

Кidsаrts е представяне на бъдещите звезди на родното изкуство.

Кidsаrts е галерия от снимки, изпратени от родители на деца таланти и техните творби.

Кidsаrts е информация за инициативи, организирани от неправителствени и други организации с благородна цел.

Кidsаrts – е извор на интересни идеи за изработката на различни произведения на приложното изкуството в рубриката СРЪЧКОВЦИ.

Кidsаrts е начин за популяризиране на дейността на школи и неправителствени организации, като им предоставя възможност, освен задължителните координати, да имат своя собствена подстраница с информация и снимки, както и да подават материали за техни събития – концерти, обучения, които да влязат в новините по категории и т.н. Kidsarts е верен приятел и с радост ще се включи със съвет към посетителите на сайта или съдействие на организаторите на други инициативи с благородна цел.

Права и отговорности на kidsarts.bg

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови материали, публикувани в сайта, са собственост на kidsarts. Използването на информация в сайта от страна на други източници следва да бъде след предварително съгласие на kidsarts и при цитирането му като източник с добавен линк към него.

Сайтът ще публикува информации от други източници на новини в Интернет само след предварително разрешение от тяхна страна и при условие, че е посочен източникът на информация.

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft