Занималня Парнас

arts_blue_line
лагери  > летни  > Русе
представяне grey_line

Детска занималня „Парнас” организира подготовката за училище на вашите деца затвърждавайки знанията им по четене,писанеи математика,както и по френски,немски и английски език. Осигурен е транспорт от училище до занималнята и топъл обяд. Тук те получават компютърна грамотност и култура на говора и поведението.

Обучението на най-малките ученици е дългогодишна традиция при нас .Тук децата порастват и осъзнават себе си като личности,обичани и разбирани.В занималня „Парнас” работят отлични професионалисти отворени към проблемите и интересите на децата.Силно застъпени са обучението по чужди езици и информатика.

Началото е поставено през септември 2000 г и през годините тя успя да изгради име на извънкласно заведение,в което децата получават знания и компетентна помощ,но и възможност да развият своите творчески умения и талант.Стимулира се участието им в разнообразни занимания и дейности подпомагащи общото развитие.

Занималня „Парнас” организира и лятно училище за деца от 5 до 12г, което е една  разумна алтернатива на компютъра и електронните ири.Програмата включва занимания за поддържане на образователното ниво и подготновка за следващата учебна година,по изобразително и приложно изкуство ,развлекателни игри и състезания,плуване,тенис на маса,езда,екскурзии и посещения на биофермата създадена специално за нашите  деца.Там те получават начални познания по био и екоземеделие,грижи за домашни животни и  опазване на природата.

Други в град Русе

 
Формация "Мираж"

Репетиции се провеждат всеки делничен ден от 17.30 до 20.30,тренировки по брейк събота и неделя от ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft