Езикова ски ваканция в Швейцария

arts_blue_line
лагери  > зимни  > София
представяне grey_line

Summerly представя Езикови ски ваканции на на Institut auf dem Rosenberg, Швейцария!

За SummerlyInternational Learning:

Summerly International Learning е бутиков център за средно образование и езикови и спортни ваканции в Европа.Ние имаме портфолио от малко, внимателно подбрани училища и езикови и спортни програми от световна класа.Това ни позволява да предлагаме само най-добрите образователни и   ваканционни програми на българските деца, както и лично отношение към всеки, избрал да ни се довери.

За Institut auf dem Rosenberg

Създаден през 1889г. Institut auf dem Rosenberg е едно от най-известните и реномирани бординг училища в света, в топ 10 на световната ранглиста.
Училището е известно със своето отлично ниво на образование, постигнато чрез уникален международен подход в обучението.
​Успешните възпитаници на Розенберг заемат лидерски позиции в държавния и частен сектор по света, в областта на изкуствата, както и в правителствата на много държави.

Езикови ски ваканции на Institut auf dem Rosenberg, Швейцария с английски или немски език за деца имладежи от 8 до 18 години

Цена: CHF 2500 за седмица

ШВЕЙЦАРСКИТЕ ЗИМНИ езикови ваканции предоставят на младежите отлична възможност не само да научат английски или немски, или да подобрят вече придобитите знания, но и да се възползват от уникалния шанс да се запознаят с живота в едно от най-добрите швейцарски училища.
Швейцарски зимни езикови ваканции в Institut auf dem Rosenberg предлагат уникална комбинация от интензивна програма за изучаване на английски или немски език и възможността да практикуват зимни спортове, като по този начин обогатят престоя си в швейцарското училище и станат част от едно от най-добрите учлища в света.

АНГЛИЙСКИ или НЕМСКИ
Швейцарския зимен курс предлага около 25 урока по английски/немски език, както и допълнителни изпитни сесии, контролирано обучение и свободно време. Учениците се обучават от учители по английски или немски език, чиито майчин език е английски/немски, или които са живели в англо(немско)-говорящи страни в продължение на дълги години. В допълнение на учениците са предлага възможност да вземат допълнителни частни уроци, за да се фокусират върху специфична част от езика (допълнителна опция).

СКИ И СНОУБОРД
Дали ще е първото спускане на детето ви по пистите или шанс да подобри съществуващи умения, швейцарските и австрийските Алпи предоставят чудесна възможност за здравословна физическа активност на открито, за да се балансира времето, прекарано в обучение. Един или два пълни дни, заедно с две полудневни ски екскурзии дават на учениците възможността да останат с незабравими спомени от алпийските зимни програми.

КАКВО Е ВКЛЮЧЕНО В ПРОГРАМАТА
Уроци по английски или немски език (25 за седмица); Пълен бординг; Трансфер от и до летище Цюрих; 1-2 дни ски екскурзия и една полудневна ски екскурзия; Туристическа разходка из забележителностите около Сент Гален; Туристически разходки из забележителностите на два големи швейцарски града; Вечер на швейцарското фондю (традиционно ястие със сирене); Допълнителни спортни занимания като плуване, зимни кънки и други.​

Други зимни лагери в София

 
Незабравима ски ваканция на Витоша с Мотен Спорт

Ако думи като – дете, ваканция, у дома, телевизор, чипс...  събрани така заедно ...още

 
На ски в Швейцария, шоколад и още нещо…

Едва ли има някой, който обича зимните спортове и не е мечтал за пистите на Швейцария. ...още

 
Зимни спортни лагери на Витоша от Cosmos Sport

БЕЛИ ЛАГЕРИ НА ВИТОША  – без преспиване - 5 дни Ниво:    подходящи са ...още

 
Детски зимен лагер на Рилски езера към Адвенчър Нет

Приключенска Зимна Приказка на Рилските езера, изпълнена с приключения, усмивки и изненади за ...още

 
Ученическа занималня към Образователен Център "Медиа"

Образователен център MeDia провежда ученическа занималня с изучаване на чужд език в периода от ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft