Детски ски лагер BRITANICA Summerland

arts_blue_line
лагери  > летни  > София
представяне grey_line

BRITANICA Summerland е традиционната лятна английска програма на BRITANICA, която се провежда през месец юли в планината. Разнообразната и максимално добре балансирана програма, осигурява на участниците възможност да надграждат и упражняват познанията си по английски език чрез ежедневни занимания по езика, помага им да научат полезна информация на английски за животните, растенията и природата в програмата How Green.

Скаутската програма OutDoor Adventures е незабравим опит за децата, свързан с полезни умения за оцеляване сред природата, скаутски и планинарски техники, работа в екип и развиване на лидерски качества. Походите и екскурзията запознават участниците с интересни места и факти, а също така им дава възможност да практикуват наученото в английската програма How Green и в скаутската програма Outdoor Adventures.

Спортната програма предоставя възможности за различни видове спорт, сред които и плуване, а английската вечерна програма стимулира креативността на децата и екипната работа.

Мястото
BRITANICA избира всяка година различни и интересни места.

Часовете по английски
BRITANICA Summerland включва обучение по английски всеки ден по два учебни часа. Целта на английската програма е да упражняваме и надграждаме знанията си по езика, докато общуваме на теми, свързани с природата, животните, живота в града и в планината, хоби, приятелство и др.
С английски език се занимаваме и всеки ден по един учебен час и половина в програмата How Green, в която ще научим различни интересни неща на английски за природата и животните.
Английските вечерни програми са още една възможност да комуникираме свободно на английски, докато участваме в различни игри и конкурси, представяме драматизации и показваме своята креативност.

Планинарска и скаутска програма “Outdoor Adventures”
“Outdoor Adventures” e планинарска програма за деца, разработена и базирана на дългогодишен международен опит на работа с деца и тинейджъри. Програмата има няколко етапа, в които плавно и постепенно лагерниците се въвеждат в правилата и техниките за оцеляване сред природата. Преподаването и осъществяването на цялостната програма се ръководи от екип на програмата “Outdoor Adventures” педагози и алпинисти. Първоначално програмата стартира в рамките на комплекса и в следващите етапи, упражнените методи и техники се изнасят в гора в близост до базата и по време на организираните походи.
Outdoor Adventures включва теоретични и практически занимания. Практическите занимания градират по възрастови групи и по сложност (от игрите за запознаване и оформяне на сплотени и работещи групи и екипи, в които всеки участник има своя роля и задача до разпознаване на времето по елементите на климата, оцеляване сред природата, даване на първа помощ, предпазване от опасни ситуации, правене на заслон, организиране и построяване на бивак, набавяне на вода и храна сред природата, катерене и как да си помагаме при катерене, техники при алпинизма, спускане по обезопасен детски тролей и др.)

Походи и екскурзии
Екскурзията
Организират се екскурзии до исторически местности в района на провеждане на BRITANICA Summerland.
Походът
Туристическият ни маршрут включва красиви планински местности. Планинарите водачи ни разказват интересни факти и упражняваме научените вече скаутски и планинарски техники по време на похода.

Спортната програма
Програмата на BRITANICA Summerland предлага различни възможности за спорт в точно определено време от деня. Един от 10-те английски дни е организиран като голям спортен турнир за всички деца.

Екипът на BRITANICA Summerland
По време на лагерните смени екипите на BRITANICA - началник лагер, преподаватели по английски, инстуктори водачи, планинари и лекари, се грижат за сигурността и безопасността на децата.

BRITANICA Summerland има 3 смени:

  • от 1 до 11 юли;
  • от 11 до 21 юли;
  • от 21 до 31 юли.

Други летни лагери в София

 
Приключенски програми от Мотен Спорт

ДАТИ: 30.05.2016, 06.06.2016, 13.06.2016, 20.06.2016, 27.06.2016, 04.07.2016, 11.07.2016, ...още

 
Приключенски арт лагер с Танцувално студио "КА-Денс"

"Играта" е приключенски арт лагер за деца на Танцувално студио "КА-Денс" и ...още

 
Покана за летни ваканции 2017 със Summerly!

През лято 2017  SUMMERLY  представя Nike футболни лагери с английски език в Англия ...още

 
Летен лагер в Пирин с Номадия

Летен лагер в Пирин /хотел Припеците, с. Годлево 31. 07 -05.08.2016г. Какво ще правим? ...още

 
Детски лагер “Звезден отбор” 2017 – Академия Юнити

ДЕТСКИ ЛАГЕР “ЗВЕЗДЕН ОТБОР” 2017 Всяка година Юнити Академия организира ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft