Детски рожден ден с РОБОТИ от Onparty

arts_blue_line
парти клубове  > парти  > София
представяне grey_line

РОЖДЕН ДЕН С РОБОТИ

Парти център ОНПАРТИ предлага уникални по рода си детски рождени дни и партита – с LEGO роботи.

Цялата програма за забавата на децата е съобразена с тяхната възраст и е направена така, че вашето дете да се запознае с роботиката, забавлявайки се с приятелите си.

Какво представлява един детски рожден ден с роботи?

Всеки рожден ден се провежда по предварително подготвена програма, съобразена с възрастта и броя на децата. Общото между всички рождени дни е, че нещата, който се случват, винаги са подредени по един и същ начин. Ето и как изглежда всичко това.

Рождните дни са разделени на две части строене и програмиране. През първите 10мин след започване на партито децата се запознават с комплектите за роботите и ги въвеждаме в света на роботиката. Това време е предвидено, за да се съберат всички деца. След това преминаваме към строенето. В рамките на 20мин. отборите успяват да построят основната конструкцията. След като отборите са готови с основата се преминава към модифицирането. Тук децата надграждат и подобряват конструкцията спрямо игрите, които са избрали. През цялото време на строене ние даваме насоки, но ги оставяме самостоятелно да работят.

След като всички са готови с надграждането на роботите идва и ред на тортата и почерпката. Всички се събират за духането на свещичките, пеят песен и хапват.

След хапването започва втората половина на партито програмирането. Обасняваме на всички деца как се програмират роботите, след което им даваме няколко бързи и лесни задачки, за да приложат наученото. С тези задачки ние се уверяваме, че всички са разбрали инструкциите. Обясненията и задачките са в рамките на 20мин, след което започваме с РОБО състезанията и игрите. В повечето случай децата предпочитат сумо битки между отборите. Обясняваме правилата на играта и се впускаме в програмиране и борба.

През рожден ден професионален фотограф се грижи да запечата всеки момент.

Нужно ли е децата да имат някаква предварителна подготовка?

Често се случва, да ни питат какво трябва да знаят децата, за да се организира подобен рожден ден. Важно е да се знае, че децата не се нуждаят от никаква предварителна подготовка. Единственото ограничение е възрастта. Желателно е децата да са между 1 и 6 клас.

Само за момчета ли е или е подходящо и за момичета?

Рождените дни с роботи са подходящи и за момчета и за момичета. Правили сме изцяло дамски рождени дни и момичета в някои случай се справят поорганизирано от момчетата.

Други парти в София

 
Рожден ден в планината за деца и възрастни с Мотен Спорт

Рожден ден в планината. Как ви звучи? Най - добре е да пробвате, а екипът на "Мотен" ...още

 
Детски рожден ден Fun&Sport

Заведение Cozy Kitchen (“Уютната кухня”) е част от семейството на спортен комплекс ...още

 
Рожден ден на басейн към Star Club Fit & SPA

Басейнът се затваря специално за мероприятието. Аниматор се грижи за забавлението на децата, има ...още

 
Mega Xtreme Bowling Center

Мега Екстрийм Боулинг Центрове организират детско парти и детски рожден ден! Заповядайте при ...още

 
Детски рождени дни и арт събития във Fusion Academy

Всяко дете иска да има най-хубавия рожден ден и с всяка изминала година да е по-различен, ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft