Детски Рожден ден в Пейнтбол Център София

arts_blue_line
парти клубове  > парти  > София
представяне grey_line

Под ръководството на професионални инструктори , децата ще получат основни познания за спортния пейнтбол и под формата на приятелски игри ще изкарат един незабравим рожден ден с много усмивки.

Пейнтбол Център София е специално проектиран от ИМИ Спортс за тренировка на професионалните ни отбори. Модерната пейнтбол залата се оказа чудесно място за оганизиране и на  детски пейнтбол игри и рождени дни през цялата година.

Предимства на игралния терен

  • меката изкуствена трева и надуваемите прегради свеждат опасността от нараняване причинено    от  спъване или подхлъзване до минимум.
  • тренировъчните топчета / reball / не се пукат, не боядисват и позволяват пейнтбол маркера да ги изстрелва с много ниска скорост  т.е. не болят.• класическия вариант пейнтбол топчета / пълни с боя / не се препоръчват за деца под 14г.
  • тренировъчните топчета /reball/ са професионални топчета за многократна употреба, те са най-евтиния вариант за игра.

Пример: Цени за игра на пейнтбол с нормални пейнтбол топчета - 25 лв. /за 200 топчета/
                 Цени за игра на пейнтбол с Reball топчета – 24 лв. /за над 1000 топчета/

  • Зоната за зрители, както и целия игрален терен е ограден със защитни мрежи, което позволява на всички гости да наблюдават срещите отблизо.
  • Зоната за зрители е оборудвана с мултимедия, свободен достъп до интернет, пейки, канапета и маси, където може да донесете всичко необходимо за почерпка на вашите гости. Възраст  7+

Цени - 24 лв./ за 1 час игра с включена пълна екипировка и НЕОГРАНИЧЕНО количество топчета/.
След игрите можете да останете в зоната за зрители за почерпка още 1 час.

Защо да изберете нас ?

Лидерът в областта на пейнтбола - ИМИ Спортс се утвърди през годините като организаторна единствените турнири по спортен пейнтбол в страната, които все по често се посещават отчуждестранни отбори от Гърция, Норвегия, Австрия, Белгия, Русия и Румъния. Play PaintballSeries вече са познати в Европа като българския пейнтбол шампионат. С цел популяризиранена пейнтбола в България от 2005г. ИМИ Спортс започва да организира и пейнтбол игри зааматьори, пейнтбол за деца, тийм билдинг програми с пейнтбол .

ИМИ Спортс специализира в организацията на големи фирмени мероприятия 100+ играчи.Разполага с най-модерната пейнтбол екипировка, преносими надуваеми игрища и защитнисъоръжения.
Нашите инструктори са професионални пейнтбол играчи, организатори на Българската Пейнтбол Лига с над 17 републикански и международни турнира и Сертифицирани Евро Рефери, а цените на продуктите ни са оптимални според качествотокоето предлагаме с възможност за отстъпки при по-голям брой участници от обявения минимум.

Каква е разликата между пейнтбол топчето и рибол топчето ?

Тъй като родителите често ни задават въпроса : Децата пейнтбол ли ще играят след като рибол топчето не се пука и не оставя следа от боя ?
Отговорът ни е : - Да това е пейнтбол. Играе се със стандартната пейнтбол екипировка, но маркерите са настроени на много по-ниска скорост на летене което може да стане само с рибол топчетата, защото са по леки.
Длъжни сме да отбележим , че разрешената възраст за игра с пейнтбол топчета е 14г. !!  и всички компромиси относно сигурността на децата са непрофесионални и преследват вероятно само някакъв икономически интерес.

От колко време организирате пейнтбол за деца ?

Вече 7 години работим с деца. Нащите инстуктори са професионални пейнтбол играчи и педагози, които учат децата на дисциплина , отговорност и любов към спорта . След игрите децата се поздравяват и си тръгват усмихнати с осъзнато чувство , че при всяко състезание има победители и победени , но това не трябва да разваля празничното им настоение.

Други парти в София

 
Детски рожден ден с РОБОТИ от Onparty

РОЖДЕН ДЕН С РОБОТИ Парти център ОНПАРТИ предлага уникални по рода си детски рождени дни и ...още

 
Рожден ден в планината за деца и възрастни с Мотен Спорт

Рожден ден в планината. Как ви звучи? Най - добре е да пробвате, а екипът на "Мотен" ...още

 
Детски рожден ден Fun&Sport

Заведение Cozy Kitchen (“Уютната кухня”) е част от семейството на спортен комплекс ...още

 
Рожден ден на басейн към Star Club Fit & SPA

Басейнът се затваря специално за мероприятието. Аниматор се грижи за забавлението на децата, има ...още

 
Mega Xtreme Bowling Center

Мега Екстрийм Боулинг Центрове организират детско парти и детски рожден ден! Заповядайте при ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft