Детски парти клуб Спаркъл

arts_blue_line
парти клубове  > парти  > София
представяне grey_line

Защото ние мислим, че всяко дете е уникално и неповторимо и трябва да е винаги усмихнато и щастливо ,създадохме „Чудно място на безкрайна веселба – направено с Любов за вашите деца”.

На площ от 600кв.м. са разположени 2 зали за детски забавления и 2 зали за родители.При нас могат да играят и малки и големи /от 1г. до 15г./.

В зала за забавление 1 имаме голям надуваем замък /дълъг 5.6м./ с два тунела и две пързалки за подскачане и игра. Мини-катерушка с пързалка и басейн с топки, меки тепихи и меки играчки за най-малките. Къща за игра, кухня Тефал, две зебри за езда Фишър Прайс,магазин, колички за каране и бутане, кукли и множество други играчки, с които децата може да се забавляват с часове.

В зала за забавлениe 2 разполагаме с огромна мека и напълно обезопасена джунгла /батут,тунели и препятствия на пет нива,висяща мрежа /, с огромна 4.6 метра висока спирална пързалка, която завършва в басейн пълен с топки. Стена за катерене - дълга 4 метра, с формата на картата на България – така, Вашето дете освен да се забавлява, ще може да научи имената и местоположението на най-големите български градове. С магнити за стената се захващат растения и животни – за интересна игра и научаване на това , какви растения и животни се срещат в различните региони на България. Имаме и велкро стена с батут за подскачане и лепене /децата се обличат в специални елечета за по-добро залепване на велкро стената/.

Имаме и къща за куклен театър и ролева игра, майстор конструктор, множество играчки за малки и големи.

За спокойствието на родителите в двете зали за игра има постоянно видеонаблюдение. Вие може да си пиете кафето и да релаксирате в една от двете ни родителски зали и същевременно да наблюдавате на плазмен монитор как се весели Вашето дете. Нещо повече ние разполагаме и с постоянно он-лайн видеонаблюдение в случай, че оставите детето си за почасово гледане. По този начин от вашият офис или от всяко друго място с интернет достъп Вие можете да влзете в нашия сайт и използвайки потребителско име и парола да видите какво прави детето Ви. В целия клуб има осигурен безжичен интернет достъп.

Други парти в София

 
Детски рожден ден с РОБОТИ от Onparty

РОЖДЕН ДЕН С РОБОТИ Парти център ОНПАРТИ предлага уникални по рода си детски рождени дни и ...още

 
Рожден ден в планината за деца и възрастни с Мотен Спорт

Рожден ден в планината. Как ви звучи? Най - добре е да пробвате, а екипът на "Мотен" ...още

 
Детски рожден ден Fun&Sport

Заведение Cozy Kitchen (“Уютната кухня”) е част от семейството на спортен комплекс ...още

 
Рожден ден на басейн към Star Club Fit & SPA

Басейнът се затваря специално за мероприятието. Аниматор се грижи за забавлението на децата, има ...още

 
Детски рожден ден на Витоша с "Мачирски Спорт"

Подарете на детето си един незабравим и различен рожден ден сред природата. Окачват ви много игри ...още

© 2018 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft