Детски езиков лагер с изучаване на конна езда, езици и изкуства

arts_blue_line
лагери  > летни  > Елена
представяне grey_line

Ако детето ви обича конете и искате да изживее една незабравима лятна ваканция – международният детски лагер с езда е перфектният избор за вас!

За разлика от традиционните детски лагери, този е съсредоточен върху това, учейки, детето да се забавлява,да общува с връстници от различни държави, да опознае природата и животните като участва в грижите за тях и лагерния живот!

Разработената от нашия екип програма създава възможност за деца между 6 и 18 години да прекарат незабравими дни, като усвоят основни умения в конната езда и повече от 10 допълнителни дейности като: плуване, колоездене, тенис на маса, стрелба с въздушна пушка и лък, катерене, танци, рисуване, грънчарство и много други.

ПРОГРАМА – Детски лагер, Елена, Йовчевата къща, 2013 е модулна, добре балансирана и се адаптира към индивидуалните възможности и интереси на всяко дете. Единственото задължително условие при нас е децата да се чувстват добре и да се забавляват, обгърнати с любов и внимание!

МОДУЛЪТ С КОННА ЕЗДА включва ежедневно общуване и участие в грижата за конете, уроци по езда с квалифицирани инструктори, запознаване с различните стилове езда и основните дисциплини в конния спорт и преходи с коне.

СПОРТО-РАЗВЛЕКАТЕЛНИЯТ МОДУЛ включва всички онези дейности, които носят на децата удоволствие, незабравими преживявания, нови знания и практически умения за работа в екип и преодоляване на препятствия – това са ежедневните игри, спортни занимания, екскурзии, походи, лагеруване, пленери и др.

ЕЗИКОВИЯТ МОДУЛ на лагера осигурява на децата възможност да допълват и упражняват познанията си по английски, немски, френски или руски език, чрез ежедневни занимания с квалифицирани преподаватели, както и ежедневна комуникация с деца и инструктори на съответния език.

НАСТАНЯВАНЕТО е в Комплекс за селски туризъм “Йовчевата къща”, разположен в китната махала Килъжевци, само на 3 км. от центъра на възрожденския град Елена. Настаняването е в уютна домашна обстановка, където всеки става част от едно голямо семейство. Към комплекса има конна база, плувен басейн с лятна градина, съоръжения за тенис на маса, колоездене, федербал, волейбол, дартс и др.
В КОННАТА БАЗА на комплекса се отглеждат коне от породите «Източнобългарска» и «Каракачанска». Чрез квалифицираните си инструктори тя предлага възможност за обучение по езда за начинаещи и напреднали и преходи с коне.

ЕКИПЪТ: Началниците на лагера – Мая Йовчева и Борислав Нейков, аниматорите, инстукторите, преподавателите по езици, водачите и помощниците, се грижат за удобството, комфорта и безопасността на децата.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА СМЕНИТЕ: 1 седмица /7 денонощия/;

СМЕНИ:
месец ЮНИ:

  • от 15 юни /събота/ до 22 юни /събота/ – 12 места;
  • от 22 до 29 юни – 12 места;

месец ЮЛИ:

  • от 6 до 13 юли – 18 места;
  • от 13 до 20 юли – 6 места;
  • от 27 юли до 3 август – 34 места;

месец АВГУСТ:

  • от 3 август /събота/ до 10 август /събота/ – 16 места;
  • от 10 до 17 август – 37 места;
  • от 17 до 24 август – 37 места;

месец СЕПТЕМВРИ:

  • от 7 до 14 септември – 39 места;

ЦЕНА: 400 лева на дете.

В цената са включени: настаняване в Комплекс за селски туризъм «Йовчевата къща» при условия пълен пансион /нощувка, закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря/, спорт, развлечения, ползване на басейна на комплекса, трансфер до гр.Елена.

В цената не са включени: Участие в програмата за конна езда, която се доплаща по 80 лева на дете, участие в програмата за изучаване на език, която се доплаща по 80 лева на дете, трансферите от и до Варна, София и др.населени места с отдалеченост повече от 20 км.от лагера, които се заплащат допълнително, по предварителна заявка.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ за програмата, начините за записване и плащане, регистрационен формуляр, часове за пристигане и настаняване, декларация от родител и други специфични изисквания, можете да намерите на сайтовете ни: www.yovchevatakashta.com  www.horseriding-club-elena.com

Комплекс ЙОВЧЕВАТА КЪЩА осигурява и настаняване за родителите на децата, при условия: пълен пансион /нощувка, закуска, обяд и вечеря/ – за цена 45 лева на ден.

Други летни лагери в Елена

 
Детски езеков лагер в Бунгала Лъки

Нека да направим лятото различно и забавно! Искате ли вашите деца да се насладят на красивата ...още

 
Лагер с много английски и забавления Кандафери

Един необикновен лагер с много английски и забавления Къде?  село Мийковци,  къщи за ...още

 
Лятно училище за изучаване на английски език, спорт и приключения Вилиленд

Основната цел на училището е да осигури 5 часови ежедневни езикови занимания за децата – ...още

 
VILLYLAND

Какво е Вилиленд ? Вилиленд е детско екоселище . То се намира в с. Мийковци, на 13 км от гр. ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft